rafalx11 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam Mam w samochodzie zestaw głośnomówiący parrot-ck310 http://allegro.pl/parrot-ck3100-polski-dystrybutor-bluetooth-kielce-i1431118047.html Wczoraj zauważyłem ze przestał on wykrywać telefon z którym cały czas bez problemu współpracował Nokie E51 . Myślałem ze może telefon ale na innym działa bez problemu ( też Parrot) . Próbowałem łączyć się na nowo ręcznie na zestawie i telefonie . Zestaw cały czas szuka , a telefon nie znajduje urządzeń . Dodam jeszcze, ze wydaje mi się ze jak działało poprawnie to po wciągnięciu kluczyków ze stacyjki zestaw szybciej się wyłączał . Co z tym zrobić ?? [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 19:51_________________________________________________Podpiąłem VAGA i pokazało jakiś błąd który usunąłem ale nic się nowego nie dzieje [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 19:36_________________________________________________o i oto ten błąd z radia
przemek4net Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 parrot wpiety jest pomiedzy radio a glosniki "wyciszajac" radio sygnalem mute i przejmujac kontrole nad glosnikami + moze dodatkowo "line out" z parrota (jak masz w nim player mp3) podpiety jako line in/charger w radiu ... z vagcomem i jego bledami on nie ma nic wspolnego Albo padlo BT w telu albo w zestawie - zakladam, ze to nie blad typu "a zapomnialem wlaczyc BT w telefonie" Przemek
rafalx11 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie nie BT w telefonie cały czas działa nie wyłączam go nigdy , w drugim samochodzie też na parrocie działa bez problemu i nawet próbowałem inne telefony i nic . Ta awaria wzięła się z niczego po prostu przestało dziać .
Rekomendowane odpowiedzi