bulk_1986 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 225 na 8J to żaden naciąg dokładnie, ja tak mam i naciagu tam nie widzę, może minimalny bo 235 leży idealnie równo to zależy od oponki, bo na Dunlopach opona lekko się schodziła , a na nexenach przy tym samym rozmiarze są już na prosto O tym samym pisze i tez nawet do dunlopow porownalem...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 225 na 8J to żaden naciąg dokładnie, ja tak mam i naciagu tam nie widzę, może minimalny bo 235 leży idealnie równo to zależy od oponki, bo na Dunlopach opona lekko się schodziła , a na nexenach przy tym samym rozmiarze są już na prosto O tym samym pisze i tez nawet do dunlopow porownalem... no wlaśnie, tylko że u mnie na dunlopach koło lepiej wyglądało niż na Nexenach
leon_stalowawola Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 slepy a nie szumiały Ci nexenki
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 slepy a nie szumiały Ci nexenki cały czas na nich śmigam, a pozatym ja mam diesla i nic poza nim nie słychać
adrianus Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 odswieze troche, ja mam 215/35r19 parady,a felga z tego co pamietam to 9' naciag delikatny jest taki na tyle ze ranty mam poodslaniane i hiper trzeba uwazac zeby ich nie poniszczyc,a co do przyczepnosci to co tu duzo mowic, rewelacja postaram sie jakos w weekend zdrobic lepsze zdjecie aby ukazac naciag, a co do metody nakladania opony to gomolep nawet slowa nie powiedzial, takze chyba spoko
leon_stalowawola Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 jak chcesz to ozbacz do mnie mam juz 19x9 225/35/19 w profilu o autku dziś założe na autko
Rekomendowane odpowiedzi