Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zestaw naprawczy pompki centralnego zamka z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie jak ten zestaw, mi też pompka się sprykała ;(

Opublikowano

ja skleiłem ten grafitowy kompresor i działa już od dwóch tygodni

Opublikowano

ja skleiłem ten grafitowy kompresor i działa już od dwóch tygodni

a czym kleiłeś? może też tak zrobię :)

Opublikowano

Jak jesteś w Warszawy to możesz podjechać dam Ci klej. Kupiłem go w którymś z marketów - kosztował jakieś 4-6 zł.

Sam się dziwie, że działa - pytanie jak długo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dam rady podjechać 350 km mam do Ciebie. Jeżeli to jakiś uniwersalny klej w takiej cenie to idę do marketu :good:

A jak dostanę gdzieś taki wirnik to podmienię, prowizorka i szczury przetrwają atak nuklearny.

Pozdrawiam.[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:11_________________________________________________Niestety, w kompresorku miałem 2 usterki. Oprócz uszkodzonego wirnika, silniczek był spalony. ;(

Pomogła wymiana kompletnego silniczka do mojej pompki. Po drobnych modyfikacjach pasuje od golfa 3.

Cała reszta musiała zostać, bo steruje szybami i oświetleniem wewnątrz auta.

• 2 lata później...
Opublikowano

Temat stary, ale problem świeży.

Nie doczytałem się tutaj opinii na temat tych "zestawów naprawczych" nic konkretnego.

Z opisów aukcji widzę, że dają aż 6 miesięcy gwarancji z czego wnioskuję, że jest to kompresorek wykręcony ze starej pompki.

Ale jakie żywotności wam wyszły?

Na jednej aukcji jest kompresorek z opisem "Nasz kompresorek ma wzmocniony (grubszy) wirnik i jest mocniejszy niż fabryczny wadliwy montowany seryjnie." Kompresor pompka centralnego zamka Audi A3 A4 A6 (3400424690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy to znaczy, że faktycznie mają wzmocnione wirniki czy po prostu jest to kompresorek np z Golfa 3?

• 7 lat później...
Opublikowano
W dniu 31.07.2013 o 12:13, soulmaster3m napisał:

Temat stary, ale problem świeży.

Nie doczytałem się tutaj opinii na temat tych "zestawów naprawczych" nic konkretnego.

Z opisów aukcji widzę, że dają aż 6 miesięcy gwarancji z czego wnioskuję, że jest to kompresorek wykręcony ze starej pompki.

Ale jakie żywotności wam wyszły?

Na jednej aukcji jest kompresorek z opisem "Nasz kompresorek ma wzmocniony (grubszy) wirnik i jest mocniejszy niż fabryczny wadliwy montowany seryjnie." Kompresor pompka centralnego zamka Audi A3 A4 A6 (3400424690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy to znaczy, że faktycznie mają wzmocnione wirniki czy po prostu jest to kompresorek np z Golfa 3?

WWW.AKCESORIAMOTORYZACYJNE.COM

NAPRAWA POMPKI CENTRALNEGO ZAMKA AUDI A3 A4 A6 A8 ZA POMOCĄ ZESTAWU REGENERACYJNEGO! U NAS KUPISZ ZESTAW!