spawacz1 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 szukałem na forum o tym systemie, rozumiem jak działa, próbowałem go programowac ale nie wychodzi prośba o zasady dzialania i instrukcję programowania i jednoznaczną odpowiedż czy przy tym radiu mam system Bose cztery głośniki z przodu dwa z tyłu i soobwofer ze wzmacholem w lewym tyle
jihad Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Wyłącz radio i włacz ponownie główną gałką trzymając klawisz "2" - od stacji radiowych. Wyświetli sie czy gala jest właczona czy nie.
spawacz1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 :naughty:koleszko jihad a powiedz mi jak wygląda programowanie jęśli się orientujesz i kolejna sprawa co to z aprzycisk DX?
jihad Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5556.0;highlight=gala http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4596.0;highlight=gala ... i wiele, wiele innych.
spawacz1 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 dziękuję pospisywałem jutor po pracy pójdę do garażu i pobawię się zobaczym jak będzie a za niedługi czas idę spać bo jestem padnięty 10godzin pracy straczy [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 19:20_________________________________________________ :rolleyes:koleszko jihad mam kolejny problem rozumiemjuż system Gala i TP ale zacząłem isę bawić i znalazłem dwie rzeczy: pierwsza- po wciśnięciu Mode a potem odpaleniu radia pojawia się napis CONNECT, druga po wciśnięciu przycisku wyboru stacji3 i odpaleniu radia wyskakuje mi coś takiego trzy parametry które zmieniam którymś z przycisków strojenia dół albo góra oto one D4726,1;R4914,1;M4816,1 sam nie wime co to nic nie daje się przy tym wybrać ani zrobić prosze o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi