marewel Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Sory ze się wtrącę ale jak żadnych używek z allegro bym nie kupił. Raz kupiłem używki prawie nowe od znajomego z tym ze wiedziałem ze nie ma lipy bo sprzedał auto a opony nie przejechały więcej jak 5tys.
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Sory ze się wtrącę ale jak żadnych używek z allegro bym nie kupił. cieszymy się
armando Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 czyli jak każde niskoprofilowe opony..... widze ze ty nie widzisz roznicy miedzy RF a niskoprofilowka sprobuj zalozyc jedno i drogie
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 widze ze ty nie widzisz roznicy miedzy RF a niskoprofilowka sprobuj zalozyc jedno i drogie nie ja nie widze chociaż mam takie opony w garażu i wrzucałem/zrzucałem je na felgi
pawel1380 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A jest mimo wszystko.Run Flat to beton.Masz wrazenie jakbys jechal na drewnianych kołach.To juz trzeba miec mega niski profil zeby sie zblizyc do takiego betońska. Testowałem Run flaty z przymusu na A6C6,X6,Cooperze S i przejechalem sie pary razy tez innymi modelami aut czyli za kazdym razem byla to inna opona i inny rozmiar..a odczucia..zawsze takie same... :sick3: To dobre jest(bo bezpieczenstwo większe) na szybkich rownych jak stół autostradach,dodam że nie w naszym kraju Odejdą od tego podejrzewam.
Rekomendowane odpowiedzi