Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kołobrzeskie A4 .........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Byl pociągiem, mial czerwona kurtke ze znaczkiem s-line :)

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
:grin: Śmigło mi bardzo ładne czerwone B6, z tego co zauważyłem to na blachach ZKL :decayed:
Opublikowano

Kazik poznalby cię ... ale z drugiej strony czerwona b6 z kg ???? nie widziałem innej .

Opublikowano

czarne b6 jakieś "sportowe:wink:" bo z tyłu dwururka. Klubowa wlepą na klapie, wczoraj widziane na Trzebiatowskiej :hi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie Panowie z K-g. Jestem właśnie z rodziną na urlopie w waszym miescie :-) spalił mi sie ksenon po drodze w mojej B6. Doradzi ktoś gdzie mogę sie udać na wymianę, żeby było dobrze, sprawnie i uczciwie? Znalazłem kilka może znacie:

1. Elektromech. PPHU. Matysiak J., Kaliska 3, Kołobrzeg

2. Flumen. Zakład elektromechaniczno - elektryczny. Rynio D., Koszalińska 57, Kołobrzeg

3.Autostart, 6 Dywizji Piechoty 60, Kołobrzeg

4. Wiśniewski Krzysztof. Elektromechanika pojazdowa, Hetmańska, 78-100 Zieleniewo

5. Autocentrum Jacex (Serwis samochodowy. Mechanika pojazdowa. Sprzedaż opon | Kołobrzeg) Bałtycka 17, Kołobrzeg

Jesli mozecie to poleccie kogos :-)

Opublikowano
Witajcie Panowie z K-g. Jestem właśnie z rodziną na urlopie w waszym miescie :-) spalił mi sie ksenon po drodze w mojej B6. Doradzi ktoś gdzie mogę sie udać na wymianę, żeby było dobrze, sprawnie i uczciwie?

A wracasz przez Bydgoszcz czy przez Niemcy? Bo miałbym do polecenia w Szczecinie jeśli przez Niemcy lecisz.

Opublikowano

Nie no wracam przez Bydgoszcz zeby jak najszybciej na A1 sie wbić... ;-) Szkoda ze miejscowi tak zadko tu zaglądaja bo moze by cos dooradzili... znalazłem sklep Interlook w Koszalinie ale pozostaje kwestia gdzie to wymienie :-/

Opublikowano

Witam. A samemu nie wymienisz?

Opublikowano
  • Autor

Jedz do jacexu, popros zeby wymienial Ci Przemek Wisniewski, zrobi dobrze, powolaj sie na Lukasza .k.

Opublikowano
Jedz do jacexu, popros zeby wymienial Ci Przemek Wisniewski, zrobi dobrze, powolaj sie na Lukasza .k.

OK dzieki Łukasz :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

klubowicze a gdzie w Koszalinie albo okolicach najlepiej naprawiać dwumasa w a4 b8 ? bo stuka już ze wstyd na światłach stawać:)

I co myślicie o Urbaniaku z Topolowej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
klubowicze a gdzie w Koszalinie albo okolicach najlepiej naprawiać dwumasa w a4 b8 ? bo stuka już ze wstyd na światłach stawać:)

I co myślicie o Urbaniaku z Topolowej?

Urbaniaka szerokim łukiem, jedz na Lechicką do Turbo Kliniki, tez ogarnia b8

prezes twoja kilka razy widziałem na os. Bajkowym, tylko coś zawiecha nie tak bo na ziemi siedziała :-)

co do czarnej b6 z wlepą to koleś troche dziwny, wodzuu go zna bo parkuje koło jego sklepu

a sam kolega wodzuu porzucił A4 i śmiga innym sprzętem

ja cały czas w robocie, skończyłem pare minut temu i tak non stop

pozdr wszystkich

Opublikowano

Z zawieszeniem coś nie gra, amory wylało, mało powietrza w oponach i leży auto jak leży :polew: Ja już od 1,5msc w kg stacjonuje i tak trochę bujam czasem po mieście to klubowej żadnej spotkać nie mogę :wink: pzdr

Opublikowano

A od kiedy to ja porzuciłem a4? Zdarza się jeździć czymś innym i tyle. Co do gościa to racja.

Opublikowano

prezesik18 widziadłem ciebie na os. Bajkowym, mam tam mieszkanie i przyjeżdżam na weekendy od czasu do czasu. Moje to czarne b7 rej ZSD... Na spacery chodzę z 2 białymi pieskami, może kojarzysz bo mijałeś mnie parę razy w zeszłym tygodniu. Teraz może zawitam w z rodziną w sierpniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A od kiedy to ja porzuciłem a4? Zdarza się jeździć czymś innym i tyle. Co do gościa to racja.

;) widziałem cię wczoraj w lusterku

zazdroszcze bo sam nie mam czasu przesiąść się na "coś innego" bo nawet wczoraj w pracy byłem- takie życie

Maciej twoja b7 to chyba avant

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

;) widziałem cię wczoraj w lusterku

zazdroszcze bo sam nie mam czasu przesiąść się na "coś innego" bo nawet wczoraj w pracy byłem- takie życie

Maciej twoja b7 to chyba avant

Raczej na pewno ;)

W Kołobrzego będę po 20 sierpnia.

Pozdrawiam z os.Bajkowego

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ziomków, dołączam się do fun clubu a4 z Kołobrzegu i okolic :hi:

Opublikowano

Witamy! :hi:

Opublikowano

Witamy :hi: