total9 Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 auto z 2000roku , mam w nim nawigacje o nr 8618 842 279 C i drugi nr 8D0 035 192 D i pisze tam jeszcze RNS A4 czy jest to navi DX czy nie - bo ja juz sam nie wiem????? no i jaka wersja a, b, c, d.... od tyg pale plyty teleatlasa i nawigacja mi ich nie odczytuje. nagrywarka jest OK, safedisk sie nagrywa, plytki markowe - co jest!!! Mam oryg cd z mapa francji i na niej jest napisane -compatybilne z dx - ten cd w mojej navi chodzi.
total9 Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 w takim razie powiedzcie mi dlaczego nawigacja moja nie czyta nagranych obrazow nagrywarka liteon 48125w plyty sony, tdk - tak jak zalecaja wypalone clonecd z zalaczonym profilem moze clonacd trzeba dodatkowo jakos ustawic?? poradzcie cos bo mi sie juz pomysly koncza...
lukaszr Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 w takim razie powiedzcie mi dlaczego nawigacja moja nie czyta nagranych obrazow nagrywarka liteon 48125w plyty sony, tdk - tak jak zalecaja wypalone clonecd z zalaczonym profilem moze clonacd trzeba dodatkowo jakos ustawic?? poradzcie cos bo mi sie juz pomysly koncza... Płyty do RNS'ów muszą być odpowiednio nagrywane (rodzaj nagrywarki, softu, program, sposó.
boberek Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 ja zmarnowąłem z 10 CD zanim mi sie udało a udało sie dopiero na nagrywarce LG z predkoscia 1x
Piechol Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 ja zmarnowąłem z 10 CD zanim mi sie udało a udało sie dopiero na nagrywarce LG z predkoscia 1x To dziwne, ja nagrałem bez żadnego problemu na LG i z prędkością 32x, i to zwykłym Nero... może z tym clonem coś nie tak...
alvaro Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Panowie to nie forum Warezowe, płyty to się kupuje w serwisie a nie nagrywa bo za to jest paragraf więc o takich rzeczach to można pisać na PW a nie na forum A4 klub. temat zamykam NA DOBRE
Rekomendowane odpowiedzi