MARCIN607 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Panowie!! nie działa mi centralny zamek ale tylko w drzwiach tylnych lewych plus nie działa elektryczna szyba. dzieje się tak od dwóch dni. Zauważyłęm przy próbie zamknięcia auta. światła nie dały sygnału zamknięcia drzwi i faktycznie troje drzwi plus klapa są zamknięte a te jedne drzwi są otwarte. Że musiałem iść do pracy ruszyłem zapadkę czy jak to się tam nazywa w drzwiach i sie zamknęły tak że nie da się ich teraz otworzyć ani z jednej ani z drugiej strony :wallbash: brak jakiegokolwiek sybnału do drzwi. Help
OQS Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Pocięte przewody w wiązce między słupkiem a drzwiami? Taki standard w tych samochodach.
OQS Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 W tych gumach pomiędzy słupkiem a drzwiami przewody są "przecinane" bardzo często, a właściwie izolacja na nich. Jak zajrzałem do siebie profilaktycznie to nie wierzyłem, w 3 drzwiach przewody prawie na wierzchu. Może właśnie jakieś zwarcie u Ciebie się zdarzyło.
OQS Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Jak pierwszy raz u siebie zajrzałem to taki widok mnie spotkał: A zainteresowałem się bo głośnik jeden przerywał. Przecięte były trzy, dwa akurat słabo widać. Reszta drzwi podobnie.
MARCIN607 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 a jak się dostać do tych kabli?
OQS Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Bez problemu się odpina tą osłonę gumową. Od strony słupka ściąga się chyba taką "wsuwkę" z tworzywa i wychodzi wtyczka. Nie pamiętam dokładnie demontażu, pamiętam za to że ta strona od drzwi się ciężko wkłada z powrotem. Zdejmuje się łatwo
steve69 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 a jak się dostać do tych kabli? Zapoznaj się z tym: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=99021.msg1134543#msg1134543 -- Pozdrawiam. Sławek
MARCIN607 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Marcin zrobimy ci w czwartek. na to liczę po cichu :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 tez mialem ten sam przypade z przecietymi kablami ale w drzwich kierowcy
Nosb Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja mialem u kierowcy zasniedziale. Stona pamietaj ze obiecales mi kostke i kiedys po nia wpadne od strony drzwi juz sE narucham
Stolkien Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 znalazlem tera obie i te i te Marcin zrobi sie.
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 to moge Ci wziąść jutro i tak się do Ciebie wybieram
Rekomendowane odpowiedzi