emil0510 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam serdecznie kolegów. Mam problem z kierunkowskazami (sporadycznie). Czasami załączam kierunkowskaz prawy a miga mi kontrolka lewego. Nie sprawzałem, czy to tylko kontrolka czy też kierunkowskaz. Może ktoś miał już taki przypadek?? Bardzo proszę o pomoc.
domin179 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 W mojej a4 zaczęło dziać się to samo.Z obserwacji którą przeprowadziłem wynika,że jak miga kontrolka to również kierunki czyli jest to mylące dla innych uczestników ruchu.Po kilku próbach wyczaiłem,że jak go przytrzymam w prawo (żeby nie ''wskoczył'')to działa poprawnie.Teraz podczas jazdy najpierw go przytrzymuję mignie 2-3 razy i dopiero manetka do końca i jak na razie tak się męczę.Podejrzewam manetkę ale czekam na rozwinięcie tematu może ktoś pomorze.
wielki1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 przełącznik do wymiany też tak miałem.
Rafał83 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mam ten sam problem myslę ze manetkę trzeba będzie wymienić
Rekomendowane odpowiedzi