Gość Brytol Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Jak zdecydowana większość niemłodych już B5-tek tak i moja ma porysowany element deski wokół drążka skrzyni oraz uchwyty w drzwiach, szczególnie kierowcy w okolicy sterowania szybami. Chciałem zapytać czy któryś z kolegów wie czym łatwo usunąć ten lakier, który tak łatwo można zadrapać, nie niszcząc przy tym samego plastiku. Może jakiś rozpuszczalnik czy benzyna ekstrakcyjna? Koledzy z doświadczeniem lakierniczym może coś podpowiedzą
jajcosz Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 odgrzeje kotleta: szczotka druciana i rozpuszczalnik ftalowy i dzida
koziol1006 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wystarczy spirytus i troche tarcia
The a4 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Tez bym to zrobil podobno zwyklym matem ktos malowal do plast.ale zdjec nie wrzucil to pewnie kicha byla
major13 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 oczyścić, zmatowić, nalożyć podkład i potem baze. przymieżam sie do tego.jak zrobie dam foty
jajcosz Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 ja pomalowałem ręczny (guma złaziła) farbą w spreju, ale szału nie ma też powoli zaczyna się rysować, samą obudowę drążka bym jakąś folią potraktował
Rekomendowane odpowiedzi