vanx Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Odświeżę temat. mam wyłamaną klamkę w schowku. Po demontażu w klapie schowka zostało coś takiego Czy to też trzeba demontować? Czy można klameczkę jakoś zregenerować? Czy trzeba kupić nową? Z góry dzięki za odpowiedzi.
wrclaguna Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-klamki-schowka-pasazera-234236/
krystian.gawin Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam, Podczepię się pod temat, ponieważ spotkał mnie ten sam problem. Odkręciłem schowek i następnie odkręciłem śrubkę (torx). Niestety klamka nie chce wyjść! Próbowałem ciągnąć ją z całej siły, podważać śrubokrętem z każdej strony i tylko delikatnie się rusza ten czarny element plastikowy w środku. Czy jest jakiś sposób, żeby wyjąć tę klamkę? Dodam, że sprawa dotyczy A4 B7 i nie mam zamka w klamce.
Loczekb5 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Gdy nie możecie otworzyć schowka pasażera .... Klamka normalnie się rusza ale schowek się nie otwiera doszło do pęknięcia małego języczka w klamce który popycha blokady boczne które otwierają schowek , czeka cię wymiana klamki . Otwarcie schowka jest pokazane na yt . Więc nie będę pisać co i jak . Na filmiku opisane jest jak odkręcić schowek jak odkręcić klamkę wystarczy wpisać wymiana klamki schowka a4 b6
Rekomendowane odpowiedzi