Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Nowe mody!Audi A4 rocznik 2005 , 17, 1BE,Hamulec 320mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z tego co widze to mi chyba tył siadł najlepiej i przód sie troche ułożył, juz nie jest źle. :good: rafik jak na 1BV to wysoko stoi ci wozidło :mysli:

Opublikowano

kiedyś o tym pisałem.. że na logikę WR im niżej tym mniejsza masa auta powinna być... ale nie dokońca tak jest... bo czytałem o WR 10 z przodu przy 2.0 benzynie tej 131 KM... a to silnik jednak lżejszy od klekota co by nie mówić.... a z drugiej strony ktoś miał WR 10 w Avancie z 3.0 Tdi... i uj a nie zależności.

Opublikowano
  • Autor

jak zmieniałem zawieszenie to porównałem sobie spręzyny i amory tył i przód ori i s-line i wiecie co, tył to wiedziałem ze siądzie bo spręzyna jak i amor są o 2 cm krótsze s-line więc nie dziwota ze siadło, ale przedni amor ze spręzyną jest dokładnie taki sam jak ori więc tylko twardość spręzyny powoduje obniżenie w moim wypadku az tak dobrze nie siadło a niby wziąłem o 3 klasy wagowe mniejsze :mysli: myśle ze te klasy to jedna wielka ściema, wystarczy porównać jak spręzyna krótsza to wiadomo ze siądzie nie ma innej opcji i dziwi mnie ze nie którym tak mało siada tył. zmierzyłem od ziemi i tył 63,5cm przód 65 cm podobno ori 1BA ma 68cm tył i przód.

Opublikowano

Tak 1 BA to 68cm od ziemi. Tył ci siadł o 45mm... to pewnie z moimi przednimi by łądnie siedział... bo mi przód łądnie opadł na springach a tył źle siedział - za wysoko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

kolejny mod wykonany założone hamulce 320mm , wszystko pokazane w pierwszym poście pod koniec. :good:

odrazu czuć ze teraz auto hamuje a to dopiero pierwszy dzień więc jeszcze nie ułożone, tylko martwi mnie jedna rzecz przy hamowaniu z bardzo wolnej jazdy troche piszczą czy to sie zmieni jak sie troche klocek i tarcza wytrze :mysli: a moze ferodo tak ma hm.....

Opublikowano

Widzę że zaczynasz ładnie modzić :naughty:

Tego się trzymaj :good:

Opublikowano
  • Autor

Widzę że zaczynasz ładnie modzić :naughty:

Tego się trzymaj :good:

staram sie jak tylko mam troche wolnej gotówki :wink4:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

po długiej przerwie w rezaniu przyszedł czas na kolejne mody.... znowu mnie wzięło :naughty: i tak :

- wymienione listwy wewnętrzne z drenianych na aluminiowe

- wymieniona gałka zmiany biegów ze zwykłej na s-line pikowana skóra

- wymieniona kierownica ze zwykłej na multifunkcyjną co prawda 4 ramienną ale obszyta nową skórą z nitką s-line :wink: , oczywiście zmiana modułu całego

- jak i kierownica i moduł high to i tempomat założony :wink:

- po sprawdzeniu modułu MCE okazało sie ze jest wersja High zatem kolejny mod - CLH założony

- skoro MCE high to kolejny mod czujknik deszczu/zmierzchu założony :wink:

- i na koniec przyszła wymiana foteli ze zwykłych naleśników na sportowe materiałowe s-line z grzanymi pupkami :naughty: do tego wymiana klimatronika na funkcje z grzaniem hehe

i to by było narazie tyle

---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ----------

a88a8540b2812380gen.jpg

70901be714319105gen.jpg

a środek teraz wygląda tak

kierownica nowa skórka

c921c34061788a6cgen.jpg

ffb00c9bc2562103gen.jpg

26ae52b0d8591e1egen.jpg

cc60b12f7d47c080gen.jpg

1932c71f0c96b8d4gen.jpg

55fdb52284763892gen.jpg

---------- Post dopisany at 01:08 ---------- Poprzedni post napisany at 01:03 ----------

2eb132b97ea78974gen.jpg

Opublikowano

http://images37.fotosik.pl/1735/2eb132b97ea78974gen.jpg

Masz duży garaż :decayed: . Bardzo fajnie wyszło :dance2: Gratulacje. Ja nie zmieniam kiery 4 ramiennej na 3 ramienną bo mi się nie podoba 3 ramienna - mam w E90 i jakoś mi nie leży. A resztę w A4 mam w pakiecie executive więc sportowe dodatki mi nie pasują.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

z dniem 27.11.2012 moja A4 zmieniła właściciela który zawitał do naszego forum ( mój kuzyn) , a ja zakupiłem autko od Klubowicza dobrego znajomego ale o tym w innym temacie :wink:

Opublikowano

Gratulacje nowego auta a kuzynowi nich się spisuje to A4 :wink:

Opublikowano
  • Autor

nie dziękuje zeby nie zapeszać :wink:

Opublikowano

Zakładaj nowy temat tego czornego es lajna :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam sie czy Go nie kontynuowac na Kerczowskich wypocinach...... zobacze, znajde chwile czasu to założe.