Opublikowano 13 Sierpnia 201016 l Po podłączeniu okazało się że w środkowym nawiewie mam spaloną diodę od strony pasażera czy ktoś ma może do sprzedania samo kółeczko z oryginalną diodą do tego nawiewu ?
Opublikowano 13 Sierpnia 201016 l szukaj na allegro calej kratki bo raczej samego "kółeczka" to nie dostaniesz
Opublikowano 16 Sierpnia 201016 l Ponawiam pytanie - czy muszę kłaść 3 oddzielne wiązki czy mogę podłączyć wszystko pod jedną do włącznika świateł ? Nie znam się na elektryce stąd to pytanie
Opublikowano 16 Sierpnia 201016 l z tym, ze latwiej jest srodkowa kratke, kubek, wizytownik i kratke ze strony pasazera podlaczyc pod oswietlenie od przyisku ESP...
Opublikowano 18 Sierpnia 201016 l Czy te lampki będą pasowały do oświetlenia drzwi od spodu ? http://allegro.pl/item1192202956_lampka_w_tapicerke_drzwi_audi_a3_a4_a5_a6_a8_q5_q7.html jeżeli nie to jaki jest ich numer z etki ? jeżeli to pytanie już było to usunę post
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l wymienial ktos diode w przycisku esp na mocniejsza?? A po co? bo swieci kiepsko
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika.
Opublikowano 19 Sierpnia 201016 l to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika. wszystko z nia ok ale zrobilem silniejsz podswietlenie kubka i wizytwonika jak na foto: i teraz chce zeby esp zaswiecilo sie mocniej
Opublikowano 20 Sierpnia 201016 l Do białych lampek na dole drzwi (te od podświetlania przestrzeni pod drzwiami po ich otwariciu) jest pociągnięte osobne okablowanie czy można je zapiąć szeregowo z tymi czerwonymi ostrzegawczymi?
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l Zastanawiam się nad podświetleniem schowków w boczkach dokładnie w drzwiach kierowcy i pasażera (zdjęcia efektów na stronie 25). Czy myślicie że warto i dobrze to wygląda ? :gwizdanie: jeżeli tak to może wiecie z których kabli zapożyczyć zasilanie w boczku - zapewne z przycisku do otwierania i zamykania szyby ?
Opublikowano 22 Sierpnia 201016 l zasilanie mozesz zapozyczyc np. od przyciskow otwirania szyb...tam masz prad po wlaczeniu swiatel a chyba o to Ci chodzi
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej...
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu
Opublikowano 23 Sierpnia 201016 l zapiąć szeregowo raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu Dobrze mówi OLO, przy równoległym nie będzie spadku napięcia na drugiej lampce spowodowanego lampką pierwszą. Machnąłem się, pomyślałem jedno a napisałem drugie. Poza tym szeregowo ryzykujemy efekt chińskich lampek choinkowych - siada jedna żarówka a gaśnie wszystko.
Opublikowano 26 Sierpnia 201016 l Miałem to samo! Najprawdopodobinej masz diody już, wystarczy tylko podpiąć, kabel jest zahaczony pod nawiewem, ja miałem zdjęty schowek pod kierownicą więc był dobry dostęp, zdejmij u siebie i zobaczysz gdzie jest zahaczony.