Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż elementów pakietu oświetlenie w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po podłączeniu okazało się że w środkowym nawiewie mam spaloną diodę od strony pasażera :kwasny: czy ktoś ma może do sprzedania samo kółeczko z oryginalną diodą do tego nawiewu ? :chytry:

Opublikowano

szukaj na allegro calej kratki bo raczej samego "kółeczka" to nie dostaniesz :confused4:

Opublikowano

Ponawiam pytanie - czy muszę kłaść 3 oddzielne wiązki czy mogę podłączyć wszystko pod jedną do włącznika świateł ? Nie znam się na elektryce stąd to pytanie :mysli:

Opublikowano

Mozesz podłaczyc wszystko pod wlacznik swiatel.Bedzie ok.

Opublikowano

z tym, ze latwiej jest srodkowa kratke, kubek, wizytownik i kratke ze strony pasazera podlaczyc pod oswietlenie od przyisku ESP...

Opublikowano

Czy te lampki będą pasowały do oświetlenia drzwi od spodu ?

http://allegro.pl/item1192202956_lampka_w_tapicerke_drzwi_audi_a3_a4_a5_a6_a8_q5_q7.html

jeżeli nie to jaki jest ich numer z etki ? jeżeli to pytanie już było to usunę post :kwasny:

Opublikowano

tak, będą pasowały

Opublikowano

wymienial ktos diode w przycisku esp na mocniejsza??

Opublikowano

A po co?

Opublikowano

A po co?

bo swieci kiepsko :wink4:

Opublikowano

to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika.

Opublikowano

to musi byc cos z nia nie tak bo u mnie swieci mocniej od kratek nawiewow i kubka oraz wizytownika.

wszystko z nia ok ale zrobilem silniejsz podswietlenie kubka i wizytwonika jak na foto:

16317970da74af8emed.jpg

i teraz chce zeby esp zaswiecilo sie mocniej :evil:

Opublikowano

Do białych lampek na dole drzwi (te od podświetlania przestrzeni pod drzwiami po ich otwariciu) jest pociągnięte osobne okablowanie czy można je zapiąć szeregowo z tymi czerwonymi ostrzegawczymi?

Opublikowano

zapiąć szeregowo

Opublikowano

Zastanawiam się nad podświetleniem schowków w boczkach dokładnie w drzwiach kierowcy i pasażera (zdjęcia efektów na stronie 25). Czy myślicie że warto i dobrze to wygląda ? :gwizdanie: jeżeli tak to może wiecie z których kabli zapożyczyć zasilanie w boczku - zapewne z przycisku do otwierania i zamykania szyby ?

Opublikowano

zasilanie mozesz zapozyczyc np. od przyciskow otwirania szyb...tam masz prad po wlaczeniu swiatel a chyba o to Ci chodzi

Opublikowano

zapiąć szeregowo

raczej równolegle... przy szeregowym bedą swiecic o polowe slabiej... :cool1:

Opublikowano

zapiąć szeregowo

Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu :hi:

Opublikowano

zapiąć szeregowo

Fabrycznie lampki białe i czerwone podłączone są szeregowo więc nie widzę problemu :hi:

Dobrze mówi OLO, przy równoległym nie będzie spadku napięcia na drugiej lampce spowodowanego lampką pierwszą. Machnąłem się, pomyślałem jedno a napisałem drugie. Poza tym szeregowo ryzykujemy efekt chińskich lampek choinkowych - siada jedna żarówka a gaśnie wszystko.

Opublikowano

Miałem to samo! Najprawdopodobinej masz diody już, wystarczy tylko podpiąć, kabel jest zahaczony pod nawiewem, ja miałem zdjęty schowek pod kierownicą więc był dobry dostęp, zdejmij u siebie i zobaczysz gdzie jest zahaczony.