ariel Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 WItam Mam mały problem od jakiegoś czasu autko mi sie zamula na zimno jak jade na czwartym biegu i dojdzie do wysokich obrotów traci moc musze zgasić i odpalić i wszystko wraca do normy jak się rozgrzeje jest ok robiłem logi i po nich niby wszystko ok wymieniłem dziś przepływomierz i falują mi obroty na wolnych obrotach jak dodam gazu jest ok czy przepływka nie ta?
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Sprawdź najprostsze rzeczy takie jak świece. A co do tracenia mocy, to auto łapie notlaufy, masz pewnie zapieczone łopatki turbiny. Radzę przejrzeć 10 przykazań dla diesla i się do nich stosować. Zanim założysz nowy temat zajrzyj do opcji szukaj, bo było dżiliard podobnych tematów. Pozdrawiam.
ariel Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 ha ha ja z tym borykam sie nie od dziś logi dynamiczne były wstawiane na forum i nic złego nie było widać dlatego wymieniłem przepływomierz po wymianie zaczął od razu nie równo pracować
Chuck Norris Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przepływomierz jakiej firmy? I czy odpowiednio dobrany pod auto?
ariel Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 firma niby zamiennik Bosch dobierany po numerach rej. tutaj sie tak robi[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 21:21_________________________________________________zamiennik wymieniony na orginalny Bosch dziś rano znowu wszedł w tryb awaryjny co jest ręce opadają pomóżcie. Czy to może być naprawdę turbina?
ERW0 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 sprawdz na 011 w BS czy prawidłowo sztanga turbiny pracuje. zawór n75 z biała główka podmien. sprawdz wężyki podciśnienia. skoro wpada w tryb awaryjny to sprawdz jaki błąd wyskakuje.
ariel Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 miałem raz n75 ale skasowałem a logi sprawdze i wstawię na forum[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 21:16_________________________________________________Witam mam logi po full skanie nie ma żadnych błędów
Rekomendowane odpowiedzi