prego Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam, koledzy proszę o porady i informacje dotyczącą skrzyni automatycznej multitronic w moim Audi A6: 1. Jak częstwo powinno wymieniąć się w niej olej? 2. Jaki olej najlepiej zalać? Dedykowany z ASO? Czy z ASO Skoda też moze byc jak jest? 3. Czy ktoś może polecić jakiś dobry warsztat w woj. dolnośląskiem, który zna się na automatach? 4. Jaki jest orientacyjny koszt wymiany oleju, filtrów + robocizna? Z góry bardzo dziękuje za wszelkie porady
Gość MorgothV8 Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 1. 60000 km (max 100000 km) 2. ATF z ASO lub innego źródła oby oryginalny 3. SSerwis (poszukaj na AKP) to gdzieś w tych okolicach, podobno najlepsi spece od automatów w całej Polsce 4. W Tiptroniku było to u mnie 1400 PLN, w multi może być drożej (w sensie filtr może być droższy, bo ilość oleju sądzę podobna)
prego Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 3. SSerwis (poszukaj na AKP) to gdzieś w tych okolicach, podobno najlepsi spece od automatów w całej Polsce Mógłbyś dokładniej sprecyzować Bo nie bardzo wiem o czym mówisz Znalazłem coś takiego: http://www.lekop.beep.pl/kontakt.htm to to ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 RTFW Bez przesady, google + sserwis i masz: SSerwis pan Sopa.... co za lenistwo.... :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi