wustyle Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ludziki zamierzam kupic FIS-a i teraz dylemat Tosik twierdzi, ze w tym modelu, ktory mam powinien byc FIS, a ja mam stare, analogowe zegary... byc moze niemiec, od ktorego auto kupilem wymienil owego FIS-a na stare zegary bo cos mu sie moglo zepsuc nie chce wpakowac sie na mine z zakupem wszystkich gratow podobno moze nie byc tak kolorowo jesli w przeszlosci tego FIS-a nie bylo i teraz pytanie glowne: potrzebuje kilku wypowiedzi uzytkownikow B5 1.8T z 99 roku jakie maja zegary bede bardzo wdzieczny za wasze wpisy[br]Dopisany: 25 Listopad 2007, 19:19 _________________________________________________nie ma nikogo z bryka 1.8T 99 r?
mateogda Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 niema(m) FISa, zwykłe lampki [br]Dopisany: 09 Grudzień 2007, 21:39 _________________________________________________to czy był FIS czy nie chyba bardziej zależy od pakietu wyposażenia, a nie od rocznika
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 FIS nie zalezy od rocznika po 2 mozesz sie naciac z zakupem 1. Masz po II lifcie czy przed?? - byla roznica z immo. Cuber ma doswiadczenia w temacie, to wal do niego
wustyle Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 kurcze nie jestem pewien, ale to raczej drugi lift dzieki, pogadam z cuberem mateo, troche mnie uspokoiles, myslalem ze tylko ja mam tak '-)
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 to jest istotne, bo zmienila sie lokalizacja immo.
wustyle Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 popatrzylem teraz na furke "nowego" buczo ma 1.8T rocznik 99 i jego przod (co prawda on ma sedana) wyglada identycznie jak moj wnioskuje zatem ze jest to drugi lift dla mnie lepiej czy nie?
Gość Murzyn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 daj foto maski, srodka (panel srodkowy) BTW opisalem dokladnie jakie zmiany wyby w kazdym lifcie w FAQ zakupu kontrolowanego :bicz3:
wustyle Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 dobra juz nie bij '-) zaraz znajde fotki z dzialu "moja A4" uno momento[br]Dopisany: 09 Grudzień 2007, 22:23 _________________________________________________o tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4502.0.html [br]Dopisany: 09 Grudzień 2007, 22:26 _________________________________________________albo tu: http://upload5.postimage.org/90097/photo_hosting.html
Buczo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam. Wlasnie o tym pisalem. Autko z 99 roku. II lift. Nowy panel klimatronika, lampy inne i inne duperelki, a zegary bez FiSa. Niestety. Po srodku sa kontrolki tylko,a wolalbym przeciez tam miec wyswietlacz ze spalaniem itd. To w sumie jedyna wada w moim audi, bo tego akurat jakos brakuje, a wersje mam limousine, wiec nie wiem,czy to zalezy od wersji wyposazenia. Sprawdzalem kodami i taki byl zamontowany.
Rekomendowane odpowiedzi