domel-x Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak w temacie ,niemam pojecia co to za wtyczka,moze ktos z was wie ? patrzyłem w autach z takim samym motorem i niebyło takiej wtyczki,dzieki z góry za odp. prosze nazwac temat zgodnie z regulaminem
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 wg. mnie to resztki magicznego BOXA... (podnoszącego moc silnika)
mcm Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 zobacz do czego jest podpiety, jeśli do pompy wtryskowej to ktoś coś kombinował z mocą, ale widać że to fuszerka jakaś
domel-x Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 tak jest wpięta w instalacje która idzie do pompy,co proponujecie do elektryka i wywalić te badziewie ? czy nieruszać tego lepiej? auto sam sprowadziłem ,czyli ktoś majstrował w holandi.
alvaro Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 jak sam nie masz takich zdolności manualnych to do elektryka z tym...
mcm Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 radziłbym to wywalić bo nie wygląda to zbyt dobrze
Rekomendowane odpowiedzi