Rapciuch-R1 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Koledzy mam pytanie odnośnie xenonów. Mam zamiar kupić na allegro zestaw xenonów i nie wiem jak później z regulacja wysokości swiateł która mam o oryginale. Nie chodzi mi o samopoziomowanie bo to jest na forum. A tego tematu nie ma bo szukałem chyba że źle szukałem. A tak na marginesie to mam combi 1.9tdi 110km 1999r po lifcie. Z góry dziekówa za odpowiedzi.
mcm Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 regulację będziesz miał tylko ręczną jak do tej pory
Rapciuch-R1 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 regulację będziesz miał tylko ręczną jak do tej pory ok kolego ale ja mam elektryczna regulacje swiatel i o to mi chodzi czy to pozniej bedzie dzialac?
mcm Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 regulację będziesz miał tylko ręczną jak do tej pory ok kolego ale ja mam elektryczna regulacje swiatel i o to mi chodzi czy to pozniej bedzie dzialac? o tym właśnie mówię, jak dobrze podłączysz to będzie
Rekomendowane odpowiedzi