Szefcio Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 heyka mam pytanko odnośnie b7 ojciec w swojej niuniu od ok 1 tygodnia zauważył iż po włączeniu silnika, a raczej po wrzuceniu jedynki lewy przedni reflektor mrugnie, znaczy na chwilkę ok 2s wyłączy się i od razu włączy. ma bixenony i żarniki świecą normalnym białym (niebieskim) światłem czyli się nie kończą. dzieje się tak gdy włącznik jest w pozycji "auto" na pozostałych nie sprawdzałem. ma ktoś pomysł co to może być gdyż jest to troszkę irytujące [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:29_________________________________________________ nikt nic nie wie na ten temat
Bieniek Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zamien zarniki miejscami,aby wiedziec czy to zarnik,czy przetwornica.
Chuck Norris Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Srylion wątków na ten temat było... :gwizdanie:
virus Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 obstawiam na przetwornice, ale jak kolega napisał zamień miejscami żarniki
Szefcio Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 ok thks za pomoc szukaj nic nie dało były tematy tylko o siadających żarnikach...
Rekomendowane odpowiedzi