konrado8525 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam. wycieka mi plyn najprawdopodobniej z klimatyzacji bo czytalem na forum kolega mial podobny problem.. i Mam pytanie czy zeby dojsc do osuszacza ( obok zbiornika z plynem do spryskiwaczy) bo jak patrze od dolu to plastik przy osuszaczu jest caly mokry;/ i zbytnio nie ma dojscia. robil moze ktos cos takiego? trzeba zrzucac zderzak?? czy nadkole wystarczy??
vertus69 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Obok zbiornika do spryskiwaczy za zderzakiem jest intercooler wiec pewnie leje olej a nie płyn, bo wąż dziurawy lub intercooler.A jeśli tak to i turbina się kończy.
fayera Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 A skąd masz pewność,że to klima,to raczej rzadkość. Stawiałbym na płyn.
konrado8525 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 zielony plyn... oleju nie ubywa ani plynu od wspomagania tez nie a plyn do spryskiwaczy mam niebieski:) to na bank klima tylko zastanwaim sie jak sie do tego dobrac? chyba najlepiej zwalic nadkole nie?
fayera Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 No jeżeli jak twierdzisz jest to klima to samemu nie bawiłbym się w to lepiej podjedź do jakiegoś serwisu i niech sami obejrzą nieszcvzelność
Rekomendowane odpowiedzi