Ciepły Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Może ktoś z Was mi pomoże bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji ... Wyjeżdżam na miesiąc do Niemiec chciałbym tam kupić auto jeździć nim w niemczech i wrócić nim do Polski. Jest taka możliwość ?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Wydaje mi się że jest bo po zakupie możesz sobie kupić miesięczne ubezpieczenie na całą EU na czerwonych blachach. Mam nadzieje że bariera językowa nie będzie Cie ograniczała jeżeli przyjdzie Ci wytłumaczyć polizei o co chodzi w sprawie
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 już teraz te blachy są na 2 tygodnie :/ (z czerwonym paskiem)
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 już teraz te blachy są na 2 tygodnie :/ (z czerwonym paskiem) Dzięki za poprawkę człowiek uczy się całe życie a i trzeba być na bieżąco bo wszystko się zmienia
Ciepły Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Czyli 2 tygodnie przed wyjazdem do Polski mogę maksymalnie kupić auto ?
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 już teraz te blachy są na 2 tygodnie :/ (z czerwonym paskiem) Dzięki za poprawkę człowiek uczy się całe życie a i trzeba być na bieżąco bo wszystko się zmienia no jasne ja też się dowiedziałem o tym niedawno, jak mój ojciec kupował dla siebie samochód.. cena tablic się nie zmieniła natomiast ważność tablic tak
Ciepły Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 No to kiepsko bo wybieram się busem i miałem nadzieje że kupie tam coś do jazdy i wrócę do Polski wózkiem
Rekomendowane odpowiedzi