zawadzkm Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich i proszę o pomoc. Jechałem dziś aż tu nagle silnik zaczyna dużo głośniej chodzić(przynajmniej raz tak jak normalnie). Po postoju ok.10min. i odpaleniu silnika zaczeła mrugać kontrolka podgrzewania świec. Później przy powrocie do domu silnik zaczyna pracować normalnie. Postanowiłem jechać do mechanika i silnik znów zaczyna głośno chodzić ale kontrolka już się nie zapala. Mechanik stwierdził że na 90% albo komputer albo jakiś problem z instalacją. Co to może być, proszę o wyrażenie opinii na ten temat z góry wielkie dzięki. Stosuj prefiks na początku tematu, np. [b5 AHU]. Poprawiłem tym razem za Ciebie. [cayenne][br]Dopisany: 27 Listopad 2007, 19:04 _________________________________________________ Pojechałem do warsztatu i okazało się że nie łączyły przewody. :>
mega13 Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Wpinali komputer?? Które przewody nie łączyły?? No i najważniejsze ile Cie skasowali??
zawadzkm Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 W kości przy komputerze a skasowali mnie 200zł\
Rekomendowane odpowiedzi