waldi_007 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam kolegów Mam błachy mozna powiedzieć problem ale nie wiem jak sobie z nim poradzić;p Odstaje mi delikatnie zdrzak w tym miejscu(nie tyle zderzak co ten dolny spojler-czy jak to sie nazywa;) ) Dociskam ale on i tak odstaje , nie można go trwale zaczepić Czy potrzebuję jakieś zaczepy czy czegoś tu brakuje a może poprostu się tak wygiął;/?? Proszę o poradę Z góry dzięki
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Widać ze coś było tam grzebane bo brakuje ci też "spojlera koła" to taki plastik który zasłania tą dziurę przy samym dole nadkola. Co do odstającej dokładki zderzaka to definitywnie jest złamany zatrzask, ktos nie umiejętnie ściagał ta dokładke. Możesz odchylic nadkole i wkręcić tam małego wkręta który nie bedzie widoczny bo nadkole go zasłoni
waldi_007 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Spojler ja urwałem bo sie odczepił aż w końcu się utargał Ale nowy już czeka na montaż Dzięki za radę , w sobotę będę cudował może jakoś przyczepie;)) Pozdro i dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi