benne Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam koledzy i koleżanki nie ma może ktoś czasami pożyczyć blokad rozrządu ? do ASN 3.0 A4 B6
ghost1717 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam! Kolega z forum Tomylee pożyczył jakiś czas temu ode mnie blokady... jednak jeszcze nie raczył ich odesłać. Na moje wiadomości PW nie odpisuje od jakiegoś czasu Na maile brak odezwu. Szczerze to już ostro ta sytuacja mnie wkurzyła bo chciałem dobrze a tu masz... jak narazie czuje sie zrobiony w CHU... Jeśli tylko odzyskam swoje oryginalne blokady do ASN to nie będzie problemu. pozdrawiam Łukasz
benne Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 No to naprawdę zachował się po chamsku,gość musi być bez honoru, nie można go jakoś namierzyć?
ghost1717 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Wysłałem mu te blokady na własny koszt. Mam wszystkie dane użytkownika tommylee. Nie chce nikogo posądzać o wyjeb*** ale sprawa trwa od : 10 sierpnia 2010 do dziś :!:. To chyba wystarczający czas aby zrobić rozrząd ? Może jest ktoś z Wrocławia lub okolic kto mógł by podjechać pod wskazany adres i spytać kolege Tomasza co z moimi blokadami ? :ranting1: -> PW pozdrawiam
benne Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 myślę że tą sprawą powinien się zając SZEF tego klubu i może się wszystko uda naprawić.
Rekomendowane odpowiedzi