ciechu20 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam serdecznie, jestem nowicjuszem, nie wiem czy o swoim problemie pisze w dobrym miejscu, ale chciałem dzisiaj zmienić oprogramowanie radia RNS-E na polskie (Audi 2004r), wgrałem i o dziwo działa pojawił się natomiast przy okazji problem z funkcją telefonu i nawigacji - znaczy nie działają. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem lub wie jak go rozwiązać???
domin79 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ...robiłeś restarta navi tak jak wczoraj pisałem????
ciechu20 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 Witaj, tak,robiłem właśnie przed chwilą restart i dodatkowo znów zapalił mi się na małym wyświetlaczu telephone i wyciszył mi się dźwięk radia.
domin79 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 coś Ty tam wgrał w to navi co to za soft???? to teraz czas na twardy restart gałka głośności wciśnij i przytrzymaj do momentu aż usłyszysz taki strzał w głośnikach
ciechu20 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Opublikowano 18 Lutego 2011 takie coś wgrałem: RNS-E PL Menu SW 075 ( Wypalaj SlySoft CloneCD ) Polskie Menu do nawigacji Audi A3 A4 A6 Audi Navigation Plus RNS-E (opuszczany monitor)
Rekomendowane odpowiedzi