fahur Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Czy ktoś ma może doświadczenia z zakładaniem bagażnika bazowego do B6 Avant, który nie ma relingów. Jestem po rozmowie z człowiekiem w ASO i on twierdzi, że jeżeli nie ma relingów (a wg niego powinny być), to przynajmniej jakieś otwory na bagażnik bazowy powinny się znajdować nad drzwiami (po ich otworzeniu). Niestety u mnie żadnych takich miejsc nie ma, ani nawet strzałek, które by wskazywały na miejsce montażu. Pytanie, czy jestem skazany na montaż relingów, a nastepnie bagażnika bazowego (czego wolałbym uniknąć), czy będzie pasował bagażnik bazowy od sedana?
.Pablo. Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Wychodziły avanty bez relingów ? Możesz kupić uniwersalne belki np thula na pewno spasują albo przymierzyć bagażnik z sedana może a nóż spasuje.
Młody Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Wychodziły avanty bez relingów ? Oczywiście że wychodziły ale takie moje prywatne zadnie avant bez relingów jest jak facet bez
fahur Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Wychodziły avanty bez relingów ? Możesz kupić uniwersalne belki np thula na pewno spasują albo przymierzyć bagażnik z sedana może a nóż spasuje. Byłem dzisiaj na takiej przymiarce i średnio cokolwiek pasuje. Niestety rant ma profil otwarty (jak to się o nim wyraził specjalista) i jest niebezpieczeństwo, że bagażnik się zsunie. Zdecydowałem się na montaż relingów - ma nadzieje, że odbędzie się to bezboleśnie ;-)[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 23:17_________________________________________________ Wychodziły avanty bez relingów ? Oczywiście że wychodziły ale takie moje prywatne zadnie avant bez relingów jest jak facet bez He he... a mi tam się bardziej Avant podoba bez relingów - wg mnie wygląda bardziej sportowo :-D[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 23:18_________________________________________________Właśnie sprawdziłem swoje Kody PR i znalazłem 3S0, co wg ETKA oznacza, że nie posiada relingów (without roof rails/roof load racks).
Rekomendowane odpowiedzi