atut1.9 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 nie pamiętam dokładnie, vag pokazał jakiś błąd związany z powietrzem najpierw logi, na pewno wyjdzie powód usterki jezeli to zwykłe zanieczyszczenie to ok ale przy okazji usuń katalizator
aju Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 200 zł za czyszczenie niż regenerować. jestem uprzedzony, bo znajomy wyczyścił i za 3 miesiące znów była do czyszczenia
dante0018 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 200 zł za czyszczenie niż regenerować. jestem uprzedzony, bo znajomy wyczyścił i za 3 miesiące znów była do czyszczenia To może zrobił to nie dokładnie, albo łykała oleju dość dużo... Przy czyszczeniu to usuwasz tylko zabrudzenia, jak się to zrobi dokładnie, i turbo jest sprawne, i styl jazdy odpowiedni to nie ma bata by szybko się zabrudziła...
Armi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Dajcie spokój, kolega chce zregenerować turbinę bo ma taki kaprys. Jego sprawa. Jak go ząb boli to pewnie też od razu wyrywa i wstawia nowy
aju Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 tak czy inaczej to każdego indywidualna sprawa, jeden wyczyści, jeden będzie ruszał sztangą inny wymieni na regenerowaną, jeszcze inny kupi nówkę.... a ostatni pomysli czas na coś większego i zaczyna się zabawa
dante0018 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 aju jak ktoś pomyśli o czymś większym to wtedy nie jest zabawa, to wtedy początki choroby
atut1.9 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 nic nie chcę od razu wymieniać na nowe, mogę wyczyścić tylko ile będę pomykał na czyszczonej
pastaldo Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 nic nie chcę od razu wymieniać na nowe, mogę wyczyścić tylko ile będę pomykał na czyszczonej Zalezy jak wyczyścisz. Jeżeli ok to będziesz jeździł długo jeśli nie uskuteczniasz PSJ Ja pierwszy raz czyściłem i zrobiłem to nie dokładnie to po pół roku znów mam do czyszczenia ale już nie długo kolejne podejście. Przyjemna robota więc bierzesz sie za robote 2-4 browarków (zalezy od mozliwości ), 2 godz i zrobione. Jesli się nie boisz klucza i śrubokręta to dasz rade
atut1.9 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam turbo zregenerowane koszt 1200zł. wczoraj odebrałem autko od mechanika, na razie pomyka zdecydowanie lepiej. pozdro
pastaldo Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam turbo zregenerowane koszt 1200zł. wczoraj odebrałem autko od mechanika, na razie pomyka zdecydowanie lepiej. pozdro
Armi Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam turbo zregenerowane koszt 1200zł. wczoraj odebrałem autko od mechanika, na razie pomyka zdecydowanie lepiej. pozdro A co dokładnie ten mechanik zrobił?
atut1.9 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 Mechanik tylko demontował i montował turbinkę, regenerację robiłem sam w firmie scroll w warszawie
Rekomendowane odpowiedzi