sajmon8526 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 cześć Mam pytanko ktrótkie.Czy wy u siebie pod maglownica macie siłownik?Bo ja u siebie dzis zaglądajac na koncówki po prawej stronie widzaełm do magla przykrecony siłownik.czy wy u siebie tez taki macie? macie moze?czy to zalezy od pojemnosci silnika?pozdrawiam
mech15 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=120002.0;highlight=amor+skr%EAtu
sajmon8526 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 dziekuje chłopaki za odpowiedź:)Pytałem bo u mnie własnie taki siłownik było słychac przy skrecaniu w mejscu:)i mówie co jest grane i teraz wiem:)Taki bajer zamontowany mam.heh
zegarmistrz Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja miałem magiel z amartyzatorem.. wymieniłem na regenerowany bo mi tamten puszczał olej i teraz mam bez.. różnicy za dużej nie widzę..
Duch^ Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Spotkałem się z siłownikiem i bez niego ale lepiej wydaje się z bo jadąc po dziurawej drodze powoli kierownica nie lata na boki tylko stoi równo.
Rekomendowane odpowiedzi