Tomasz N Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam Mam w moim aucie orginalny hak holowniczy. Wczoraj pojeździłem troche z przyczepką samochodowa. Po odczepieniu wtyczki od przyczepki kierunkowskazy zaczęły bardzo szybko migać jakby przepalona była jakaś żarówka ale nie jest. Może te odłączenie nie ma nic wspólnego z awaria ale wole to napisać. Czy ktoś mi podpowie co to może być? pozdrawiam Tomasz
blazej0802 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Może to być przekaźnik jest w światłach awaryjnych
Tomasz N Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Może to być przekaźnik jest w światłach awaryjnych awaryjne chodzą bez sastrzeżeń
krzyniek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Może to być przekaźnik jest w światłach awaryjnych awaryjne chodzą bez sastrzeżeń tam są dwa przekaźniki, jeden do kierunków drugi do awaryjnych
Szati 1991 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 miałem to samo... w tyczce jest sól i to zrobiło delikatne zwarcie. Mi paliło bezpieczniki aż padł mi całkiem przerywacz który jest w światłach awaryjnych... nowy przerywacz przeszło 200zł plus wtyczka ;/
Tomasz N Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 jak podłącze przyczepke jet ok czyli on cały czas widzi przyczepke....
Jacob555 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Czy zwarcie w wyjściu na przyczepkę. Sprawdź tak jak wyżej - czy nie dostał się syf do gniazda.
Rekomendowane odpowiedzi