wosiek Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 mam takie pytanko czy gwintowane zawieszenie fk bedzie pasoować do mojej a4 kombi z sedana?? przod napeewno a jak z tylem?ktoś sie orientuje?
alvaro Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 no to dół Młody co ? nici z naszej roboty... to może Murzyn ty sobie sprawisz ? http://www.allegro.pl/item274180372_audi_a4_gwintowane_fk_super_cena_.html dwa trzeba było by zregenerować ( bo jeden jest uszkodzony )
wosiek Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 no lipa lipa...moze za jakis czas coos bedzie bo narqazie to nic nie ma z zawiechy max 3cm....
Gość Murzyn Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 dobra cena za taki zestaw?? Nie orientowalem sie w cenach gwintow, bo myslalem o wymianie swoich wysokich na ori obnizane
alvaro Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 pewnie że dobra jak za gwint !! tyle to trzeba położyć za same sprężyny a tu masz gwint czyli kiedy chcesz to ALLROAD a kiedy chcesz to R8
Gość Murzyn Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 na czym polega gwint to ja wiem w sumie walizke kasy od prezesa dostalem, to moze starczy - swoje sprzedam (amory rok) to wyjde raczej na zero
Cilek Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Murzyn, możesz napisać dlaczego nie podejdzie gwint z sedana do avanta, miałbym okazje kupić używany gwint KW właśnie od sedana ale kolo twierdzi ze do Avanta podejdzie bez problemu, mówi że zakładał wczesniej i od Avanta do sedana wsadzili i śmiga bez problemu, pozatym widziałem na aukcjach gwinty które w opisie miały i sedan i Avant? Więć jak to jest dokładnie bo w końcu bym zglebował auto.. pozdro.
Gość krzychuzzz Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Odgrzewam kotleta Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na 100% czy w B5 zawias jest taki sam w sedanie i w avancie? Chodzi mi oczywiście o górne mocowanie tylnego macpersona (czy jak tam to sie pisze) bo dolne jest raczej takie samo. Pomijając nasze polskie Alledrogo to na niemieckim jebaju w większości aukcji podają do jakiego silnika i że sedan+avant. Jak to w koncu jest panowie? Ps. zapomniałem dodać że nie chodzi mi o gwint a o "zwykłe" zawieszenie
Rekomendowane odpowiedzi