adnow Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, posiadam w\w audi z 1999r mam w niej centralny sterowany z kluczyka, a chcialbym z pilota ( kluczyk scyzoryk) prosze was fachowcow o pomoc w doborze odpowiedniej centralki, nie chcialbym dorabiac chinczykow. Ogladalem Maxcar, moze ktos mial do czynienia z lepszym, zaznaczam ze nie interesuje mnie zestaw z alarmem
arczi900819 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja mam założoną centralkę firmy carprotect. W styczniu zakładałem, pilot w breloczku bo scyzoryki są niekiedy kiepskiej jakości. Tutaj masz ładnie wszystko opisane http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=48839.0;highlight=carprotect pozdro
adnow Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Dzieki za link, jest tam sporo info na temat podlaczenia. Zdecyduje sie jednak na scyzoryk, a gdyby sie rozlecial zawsze za niewielkie pieniadze mozna kupic taki kluczyk.
Milczar Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Mam taką u siebie od początku tego roku i jestem zadowolony W zestawie 2 piloty, instrukcja podłączenia, po wysłaniu maila z marką, modelem i rokiem auta gość odsyła instrukcję pod konkretne auto. Wbudowany sterownik modułu komfortu i wyjścia na różne pierdoły typu syrenka, czujniki itp. LINK: http://allegro.pl/sterownik-audi-80-100-a2-a3-a4-a6-a8-tt-i1449149189.html
adnow Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Ogladalem taki LINK: sklep.hadron.pl/product-pl-543-SRa-MAXICAR-686-Scyzoryk-VW.html co wy na to? Kolego Milczar ten z alledrogo tez wyglada niezle ma sporo wyjsc, dzis zadzwonie do nich. Dzieki
CUB@ Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Odradzam pilot scyzoryk zamontował sporo na życzenie klienta ,są kiepskiej jakości groty po miesiącu się nie domykają .Pękają przy odblokowywaniu kierownicy nie polecam totalna lipa. Najlepiej zwykły pilocik i będziesz zadowolony.
arczi900819 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja u siebie montowałem dokładnie ten i z tej stronki zamawiałem: http://conda.pl/product.php?id=267&k=6&pk=16&ppk=0 Co do ich scyzoryków to nie wiem ale breloczek jest naprawdę solidnie wykonany Montaż zajął mi jakieś 3-4 godzinki (na spokojnie, bez pośpiechu)
adnow Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 Przed chwila dzwoniłem do firmy Remotronix gość, który odebrał telefon odradzał mi scyzoryk twierdząc,ze po roku się rozleci. tak wiec odpuszczę sobie ten scyzoryk i dziś zamówię tego z Remotronixa, ma ładnie zrobione pilociki. Wielkie dzięki koledzy za pomoc, pozdrawiam
Milczar Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Dobre posunięcie z tym scyzorykiem. Też bardzo poważnie o tym myślałem ale jak poczytałem o tym, że ludzie musieli zmieniać groty bo te chińskie badziewie było zbyt miękkie by rezać w nim rowki, dodatkowo obudowy rozpadały się po kilku miesiącach używania to zrezygnowałem i kupiłem zwykłe piloty, są
Rekomendowane odpowiedzi