Xsystoff Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Wiem, ze bylo, ale szukalem i wszystkie tematy z ostatnich 2-3 lat to "bylo na forum, poszukaj" lub "da sie przerobic". Pytanie tylko ile jest roboty z przelozeniem mocowania o te "kilka centrymetrow". Duzo rzezby? Co dokladnie trzeba miec? Mam na oku skore z a4 2000r i chce wlozyc do swojego przedlifta, wiem juz ze boczki pasuja, fotele przod tez, no i ta kanapa nieszczesna zostaje. Ma ktos foto przerobki lub dokladny opis? Skoro bylo to znajdzie mi to w szukajce, bo dzisiaj pol dnia kopalem roznymi zapytaniami i nie widze zadnego opisu...
woj-o Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 z tego co ja widziałem to mocowanie są inne przed liftem (ucha w nadwoziu wchodzą w otwory w kanapie) natomiast w polifice są bolce wystające z nadwozia (ze strony słupka) i one wchodzą w szczelinę w kanapie (która jest otwarta z boku). Patrzyłem na to ze 1 minutę zdziwiony że takie pierdoły zmienili, więc trudno mi powiedzieć czy da się to przerobić - możne być problem, bo boczki bagażnika też są z tego powodu inne.
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 napisz do uzytkownika mrogal on przerabiał taki temat
Rekomendowane odpowiedzi