Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Szuflady pod siedzeniami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam siedzenia sportowe w B7 (identyczne z S-line tylko z tkaniną a nie skóra i bez wytłoczki S-line).

Czy ktoś z Was wie jak zrobic update o szuflady pod siedzeniami?

w etce widziałem konstrukcję że jakies szyny siękupuje pod siedzenie?

chce to zrobic u pasazera i kierowcy

pozdro.

Opublikowano

kupujesz szuflady i przykręcasz pod siedeniem ja tak przekładałem ze zwykłych siedzeń do sportowych pasuje p&p

Opublikowano

kupujesz szuflady i przykręcasz pod siedeniem ja tak przekładałem ze zwykłych siedzeń do sportowych pasuje p&p

lepiej kupic jakies uzywki bo ceny w ASO porazaja :decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154695.0

Opublikowano

Pojechali z ceną na maxiora :shocked:

Opublikowano

no ale to nie jest przekłada p&p... trzeba rame kupic itp...

obecnie koszta to 700pln nA SIEDZENIE

greg co przekładałes i jak?

Opublikowano

nie przekladalem :) wole poszukac z fuul opcja schowki i elektryka :decayed:

Opublikowano

Jak ktoś ma elektryczne fotele to może szukać szuflad od A6.

Ja taką sobie zamontowałem podobno od modelu po 2004r.,tak mówił sprzedawca. Jest szersza od tych z A4 przez co pojemniejsza :> i pasuje pod przygotowane otwory w siedzeniu.

Opublikowano

wymieniłem siedzenia zwykłe na sportowe i w zwykłych miałem szuflady krótki opis:szufłada siedzi w kieszeni coś jak radio z tą różnicą że wysuwa się po prowadnicach i tak wysuwasz szufladę odkręcasz śrubki którymi szuflada jest przymocowana do prowadnic ,następnie odkręcasz kieszeń z prowdnicami od fotela i przykręcasz ją do drugiego fotela następnie przykręcasz szufladę .szuflad szukaj na allegro kiedyś widziałem kompet gość chciał 150zł za szt

Opublikowano

aaa...czyli cała rama itp... najdroższym elememntem jest właśnie szuflada i kieszeń.

Przeglądam na aledrogo ale sprawe mi utrudnia kolor tapicerki i plastików... szary.

Opublikowano

myślisz że te da się przepiąc do sportowych foteli?

a fronty żeby były szare to cała szuflada czy sam front można kupic.

Opublikowano

bez problemu przełożysz ja miałem takie fotele a teraz mam sportowe i przekładałem te szuflady

audi4.jpg

Opublikowano

moje fronty są akurat soul i pasowały[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 18:56_________________________________________________a tak wogóle to w siedzeniach z linku masz w tylnej kanapie uchwyt na kubki też fajny bajer za który na allegro krzycząsobie po 200zł

Opublikowano

tak tylko że nie mój kolor uchwytu...niemniej zadzwonie i zapytam a w między czasie zobacze ile fronty a ASO kosztują

Opublikowano

a jaki ty masz kolor

Opublikowano

jak ktoś ma ochotę na schowki w fotelach B7, to mogę się wymienić całymi sportowymi fotelami z el. lędźwiami, na takie same bez schowków, cena przysługi do dogadania na PW :wink4:

schowki.th.jpg