Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 co Wy na to http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/zycie-seksualne-wlascicieli-bmw,1019376,415
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 jeśli to prawda, to w czołówce :th: teraz pewnie niektórzy zainwestują w bmw
Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 albo w viagre i OOOO bedzie na 1 miejscu Nie zapominajcie ze test byl w niemcowni. W Polsce bankowo audi byloby na 1 Pozniej Skody, ale to juz karalne i naganne moralnie
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 myślę, że skody na pierwszym miejscu, bo ich kierowcy biorą wszystko jak leci, patologia
krzyniek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 artukuł spoko, a te komentarze internautów :polew:
xxxWIELKIxxx Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgadzam sie z Murzynem w Polen dominuje AUDI szczegolnie A4...bedac gdzie kolwiek na jakiejs imprezie wyrywasz jakas lasencje... rozmawiasz a pozniej pyta sie czym jezdzisz... Smailo odpowiadzasz juz jest jej cieplo a jak konczysz mowiac ze A4 to juz praktycznie lezy rozebrana wiem z doswiadczenia... a co do BMW w Polsce bylo modne jakies 3 lata temu zastepowalo polonezy na wioskach a audi?? hah to juz wyzsza polka zawsze budzilo i budzi respekt...
kree Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 miły mit[br]Dopisany: 02 Grudzień 2007, 16:44 _________________________________________________tak
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ale pierdoły opowiadacie. Jasne, jak laska/facet tylko smycz klubową i znaczek to już nogi rozkłada (dziewczyna)/piękny i jurny jak Banderas na filmie (facet) :polew: Już dawno nikt mi tak humoru nie poprawił To nawet nie erotomaństwo gawędziarskie, tylko bajkopisarstwo dla 5-cio latków . Zróbcie nasze własne badanie (DAWAĆ ANKIETĘ!) i pod warunkiem, że będzie odwaga zagłosować zgodnie z prawdą (w co raczej watpię) to wtedy będzie można coś powiedzieć :tongue4:
tomash77 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 HE HE HE, ja kiedyś na dyskotece poznałem jedną klientkę, wychodzimy na parking a ta widzi moją niunię i taki tekst "lubię chłopaków, którzy jeżdżą audikami" :D Już miałem się zapytać czy na kolesi w Alfach Romeo też tak leci
xxxWIELKIxxx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 wit.s Skoro to takie zabawne i tak Cie rozbawilo to hmmm dlaczego tylko jedna osoba odpowiedziala w ankiecie i to jeszcze czyzbys sie czegos obawial?? Oddales swoj glos?? ciekawe...dla mnie wlasnie ta ankieta jest smieszna bo chwali sie tylko ten co malo moze... 5 latek zapewne wie o wiele wiecej niz Ci sie wydaje...ale oczywiscie respekt dla VIP-ow wlacznie z Toba...pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi