Opublikowano 11 Kwietnia 201115 l pikne autko Rob przymiarke felunku, bo sam jestem bardzo ciekaw jak bedzie wygladac!
Opublikowano 11 Kwietnia 201115 l Autor pikne autko Rob przymiarke felunku, bo sam jestem bardzo ciekaw jak bedzie wygladac! oponki powinny być jutro, więc mam nadzieję pochwalę się fotkami :>
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l Autor czekamy na foty pogoda pokrzyżowała plany zdjęciowe ale opon i tak jeszcze nie ma, to do jutra czekamy jak do tej pory to dodałem siatke ori do bagażnika
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l a co do gazu to duzo stron jest na forum i z tego co wiem to radza sobie bardzo dobrze na sekwencjach
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l Bronek, nawet się nie zastanawiaj nad gazem, a Ci którzy są przeciwnikami niech dalej płaczą przy dystrybutorze Powodzenia w modach
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l Autor dzięki, trzeba ukrócić ten złodziejski proceder rządu (akcyza na PB95)
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l Ja zawsze lałem 98, więc teraz prawie 5.50 zł za litr... 55 litrów zbiornik, tankujesz do pełna i jest 300 zł, zrobisz około 500/550km a gazik? tankujesz 52 litry za 120 zł i robisz 450km a nawet nie wiesz że jeździsz na gazie tak więc, nie warto patrzeć na innych, warto założyć DOBRĄ instalację i cieszyć się jazdą
Opublikowano 12 Kwietnia 201115 l Pucek, ale ty "program" robiłeś przed gazem czy po? Wszystko przed, potem instalacja, aha, jak będziesz zakładał instalację to załóż od razu mocniejszą żeby właśnie np. po grzebaniu w silniku można było dalej na niej śmigać, ja np. mogę zrobić do 300 koni i to mi pojedzie na gazie
Opublikowano 15 Kwietnia 201115 l Autor Pucek, ale ty "program" robiłeś przed gazem czy po? Wszystko przed, potem instalacja, aha, jak będziesz zakładał instalację to załóż od razu mocniejszą żeby właśnie np. po grzebaniu w silniku można było dalej na niej śmigać, ja np. mogę zrobić do 300 koni i to mi pojedzie na gazie Tak właśnie myślałem zrobić, większy reduktor i wtryski powinny wystarczyć z tego co czytałem..[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 18:23_________________________________________________Aktualizacja wątku, przyszły opony i długo oczekiwane felgi znalazły na aucie swoje miejsce
Opublikowano 26 Kwietnia 201115 l No fajnie, fajnie, tylko te felgi na aucie przypominają troche kołpaki, duże kołpaki ale jednak
Opublikowano 26 Kwietnia 201115 l Autor No fajnie, fajnie, tylko te felgi na aucie przypominają troche kołpaki, duże kołpaki ale jednak Już mnie doszły takie opinie ale jednak to alu Jestem z nich zadowolony
Opublikowano 26 Kwietnia 201115 l No fajnie, fajnie, tylko te felgi na aucie przypominają troche kołpaki, duże kołpaki ale jednak Ale tylko na zdjęciu na żywo to :gwizdanie:
Opublikowano 28 Kwietnia 201115 l a mi tam podobaja sie te felunie naprawde mi sie podobaja a ta sQrka w srodQ
Opublikowano 20 Maja 201115 l Autor Update: Dołożyłem ręczny w skórze. W sobotę czeka mnie polerka lakieru :> a we wtorek instalacja LPG - zobaczymy
Opublikowano 20 Maja 201115 l ładny kolorek...ten sam lakierek co na mojej do tej felgi to koniecznie gleba i będzie
Opublikowano 20 Maja 201115 l Autor ładny kolorek...ten sam lakierek co na mojej do tej felgi to koniecznie gleba i będzie Też masz LZ5T ? Ja się zawsze spotykam z LZ5K jak na złość. A do tej felgi oto -1BE wystarczy, jakbym ładował 18" to trzeba by było coś bardziej obniżającego założyć.