zbyszek81 Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 witam mam problem tego typu ze podczas wyprzedzania gdy zredukuje bieg auto na chwile traci moc.czuc takie zwolnienie i by po chwili pojechac dalej normalnie.czy to moze byc efekt zawalonego filtra paliwa?
Wihajster Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 witam mam problem tego typu ze podczas wyprzedzania gdy zredukuje bieg auto na chwile traci moc.czuc takie zwolnienie i by po chwili pojechac dalej normalnie.czy to moze byc efekt zawalonego filtra paliwa? kolego bez logów dynamicznych sie nie obejdzie
zbyszek81 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 tz?nie jestem w temacie za bardzo.ma audi od roku ale malo sie nim interesowalem
Wihajster Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 tz?nie jestem w temacie za bardzo.ma audi od roku ale malo sie nim interesowalem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18478.0
marek123_ms Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 To najwyzszy czas sie zainteresowac Kto ci zalozyl LPG do diesla
zbyszek81 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 to jachyba dojakiegos machera skocze bo to nie na moja glowe.najlepsze jest to ze sprzet do diagnozy mam ale nie potrafi z niego skorzystac :wallbash: a lpg to tak dla picu :kox:
marek123_ms Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 I o ile kojarze to oznaczenie sinika AVG bylo dopiero od 99r w A4 Ale to taki maly OT. Przeciez w linku od Wihajstra masz wszystko opisane krok po kroku...
Rekomendowane odpowiedzi