author0928 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Po wymianie filtra powinno pomóc... Miałem taką przypadłość co prawda nie w A4 ale w T4 2,5 TDI... Powyżej 3 tys szedł tak sobie a przy 3800 przerywał. Audi od 3 tys u mnie zaczyna życie i ciągnie super, nawet chyba lepiej niż w przedziale 1500 do 3000, zwłaszcza na 4 biegu. Do 160 spokojnie sobie leci, do 170 czyi powyżej 4 tys na 4 biegu już wolniej ale jak sie uprze to te 170 wyciąga tylko po co skoro można zapakować 5 i wtedy szybciej się rozpędza. Jeśli idzie o rekord v-max to 210km/h ogumienie 195/65/15, autostrada i 3 osoby na pokładzie... Więcej raczej nie pójdzie
dante0018 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Filtr wymieniony. Za wiele się nie zmieniło. Na 4 biegu dość powoli ciągnie do 4 tys. i przy 4 tys czuć ze słabnie...
malinek21 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Podpinam sie do tematy tylko u mnie czuć wyrażny ubytek mocy przy 3 tys obr/min bardzo wyraznie czuc ten ubytek mocy a dalej ciągnie dalej?? Cyżby turbo było przypieczone.Aha dodam ze moze byc kat zawalony bo jezdziełem 3 miesiace na dziurawym dolocie.Wiadomo kopcił jak diabli
Rekomendowane odpowiedzi