Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uuuuuu coś się obawiam że 2 tygodnie to zabraknie na spota bo ostatni był w zeszłym roku chyba we wrześniu więc w takim natłoku sądeckich spotów to chyba dopiero w sierpniu :confused4: no chyba że się :szukaj: Młody wreszcie zmotywuje i coś w tym kierunku zadziała :gwizdanie:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uuuuuu coś się obawiam że 2 tygodnie to zabraknie na spota bo ostatni był w zeszłym roku chyba we wrześniu więc w takim natłoku sądeckich spotów to chyba dopiero w sierpniu :confused4: no chyba że się :szukaj: Młody wreszcie zmotywuje i coś w tym kierunku zadziała :gwizdanie:

No to widzę że się dzieje u was. :naughty:

Myślałem że tylko u nas na podlasiu taki zastój. :kwasny:

Opublikowano

Ty mistrzu co niedzielę spotykamy się z grupą vag w galerii kto chce to jest, na media było tylko kilka A4 więc połączyliśmy siły . Ciebie to nie widziałem od spota w Brzesku więc o czym mowa :gwizdanie:

Opublikowano

no w takim razie wynika z tego że tam gdzie sie urwało tam trzeba zacząć :naughty: czyli Brzesko ale myśle że jak sie tylko teraz ociepli to coś wreszcie ruszy czy to w Brzesku wspólnie z Tarnowem czy też w Sączu :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra Panowie możne jakiś spocik??? już nie jest zimno... :evil: wiec, jakie propozycje

Opublikowano

wiec jak Panowie i Panie(Mlody) w niedziele pod media ???????

Opublikowano

W niedziele. :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU

LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

koledzy to jak z tymi spotami?organizujecie cos w saczu?kikedy nastepny spot?

Opublikowano

dobre pytanie :gwizdanie: :gwizdanie: może ta niedziela? :naughty: tylko na 100% bo nie chciałbym być jedynym uczestnikiem tego spotu może dołączy do nas ktoś z kbr? propozycje.....

Opublikowano
  • Autor

a gdzie bedziesz i o której. :hi:

Opublikowano

widze że tylko 1 kolega sie pofatygował ale reszta śpi, panowie pobudka,może coś na przyszłą niedziele by zaplanował tylko szkoda dzisiejszego dnia bo było naprawde ładnie i można to było wykorzystać. więc jak? kto sie pisze na przyszła niedzielę?

Opublikowano
  • Autor

no ja dzisiaj byłem po 18 pod media-nikogo nie było(tylko koledzy z hondy mieli spota) ;( o 19 na pargingu pod galeria -nikogo nie było :no: perwnie byłem o nie odpowiedniej porze albo w nie odpowiednim miejscu?sam nie wiem :think2: