jarek_ns Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jest. W piątek jadę na rolki sprawdzić efekt. Na drodze jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No co wy chcecie od tego Mattiza. Esline jak choo. Dwu ramienna kiera, NAVI, kubły- chyba dawno pasażera żadnego nie woził, bo pajęczyna ogromna I "bed luk fejs" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A co to Michał A4 sprzedaje?? hyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Grzesiek może byś znalazł zawias dla mnie najlepiej Eibach Pro-Kit http://moto.allegro.pl/oryginal-eibach-sprezyny-a4-b6-8e0-1-9tdi-i2293261300.html http://moto.allegro.pl/sprezyny-obnizajace-audi-a4-b6-sedan-50-50-kpl-i2283388718.html sedan http://moto.allegro.pl/sprezyny-sportowe-amortyzatory-audi-a4-b6-00-04-i2242212584.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Przypatrzę sie pierwszej aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Złota turbina-bogate doładowanie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No po wczorajszej rozmowie to już chyba po sprzedaży autka ;( Żona mi bunt przeprowadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No to chyba jakieś przesilenie wiosenne mają Kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 u Ciebie też LOKO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No to chyba jakieś przesilenie wiosenne mają Kobiety Coś w tym jest :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja mojej nie mówiłem że chce auto przehandlować a i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przemek szufladką już masz? Podeślij na pw od kogo brałeś i za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a na 6 z golfa nici bo nie bedzie za cholere papierów wiec zostaje audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A 6 gdzie jest ten zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na którą jedziecie i o której planujecie powrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja muszę znaleźć kogoś z okolic Niepołomic albo Wieliczki żeby mnie "podholował" tego 6stego bo bardzo prawdopodobne że tam będę w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 LOKO jak chcesz to ja Cię zawine po drodze ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- A co do tego co i jak to pogadamy w niedziele może się już pod media w końcu uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Którędy jedziesz? Przez Wileiczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 LOKO przyjedź w niedziele to się dogadamy co i jak , a ty bedziesz bez auta czy znów pijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi