Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chyba pogoda niezła bo auta macie czyste :)

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

W Chicago zimno sporo A4 jeździ, a w Mexico ciepło na tej wyspie widziałem jedna b7 silne i A5 a tak to praktycznie same garbusy plus dziwne VW o nazwie Pointer czyli mieszanka golfa i polo nawet po wiejskim tuningu hehe unare6ag.jpg

Opublikowano

Niezły ulep...

Opublikowano

przywieź go do polski :facepalm: pobijesz wszystkich

Opublikowano

Zapewne tam sie ludzie nie woza Audi tylko GMC Cadillaki Corvetty i inne bóstwa :D no i na pytanie jaki masz motor nie odpowiada 1.9 TDI tylko 7.2 HEMI :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Leżą jej te felgi jak ulał.... :slina:

Audi A4 B6 stance - YouTube

---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

Fajny patent, choć jeszcze nie dokończony ...

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-gps-nawiewie-carbonem-259291/

---------- Post dopisany 20-02-2013 at 01:55 ---------- Poprzedni post napisany 19-02-2013 at 17:30 ----------

:wink:RECARO Audi S4 A4 RS4 B6 B7 CZARNA SKÓRA (3044637489) - motoAllegro

Opublikowano

siara znajdź w podobnej cenie do C6 to daję Ci 1.000 za fatygę. :kox:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Siara foty się ślą :naughty:

Ryba lustro dotarło masz u mnie browara :hi:

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

Pany chętnie zakupie jakiś mocno większy zestaw hamulców na przód jak by ktoś coś wiedział proszę o jakieś info z góry dzięki :hi:

Opublikowano
  • Autor
Siara foty się ślą :naughty:

Ryba lustro dotarło masz u mnie browara :hi:

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

Pany chętnie zakupie jakiś mocno większy zestaw hamulców na przód jak by ktoś coś wiedział proszę o jakieś info z góry dzięki :hi:

jak chcesz wiekrze hamulce to napisz do kolegi devastation http://a4-klub.pl/members/devastation-9483/

on ma takie zestawy.:hi:

Opublikowano

Notabene drogie jak diabli. Pytałem się go o heble do B6. Jak nie jest ci pilne to szukaj sam na allegro czasem ludzie sprzedają i nie wiedzą co, a wtedy idzie trafić komplet za śmieszne pieniądze.

Kamil na wiosnę może byś strzelił parę fotek mojemu Goferowi :decayed:

Opublikowano

Hamulce muszę już wymieniać bo klocków nie mam napisałem do niego zobaczymy co mi zaproponuje podobno wystarczy same jarzma wymienić no i klocki plus tarcze i starczy a stare zaciski zostają był temat kiedyś ale nie mogę znaleźć a tu jak pisze w wyszukiwarkę to mnie wywala na Google i kicha

Co do gofra to spoko umyjesz ludwikiem ładnie spłukać żeby się nie świecił ale był czysty to zrobimy sesje ja lubię motoryzacyjne sesyjki także jak coś to daj znać

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

CZIKITA TVN :banan:

FAKTY EKSTRA: Zima to idealna pora roku dla kierowców? - Fakty

Opublikowano

Ja już kilka mam :naughty: Tylko aparat padł... Ale zdjęcia klasa. Do wglądu w moim temacie :wink: (ostatnie zdjęcie kalkulatorem mym- różnica jest)

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

jak się Wam widzi opcja na black "biczys edyszyn"???

IMG_3552.jpg

Opublikowano

Ja już kilka mam :naughty: Tylko aparat padł... Ale zdjęcia klasa. Do wglądu w moim temacie :wink: (ostatnie zdjęcie kalkulatorem mym- różnica jest)

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

jak się Wam widzi opcja na black "biczys edyszyn"???

https://lh4.googleusercontent.com/--ZK1V3xZsro/USZ3N0mGi8I/AAAAAAAAAog/gNq2os8tmQQ/s912/IMG_3552.jpg

Miło że moje zdolności fotograficzne zostały docenione polecam się na przyszłość tylko trzeba więcej czasu lepiej ustawić aparat i robić na statywie wtedy kosa :wink: bo ja mam ręce przepite i mi się trzęsą :kox:

A nazwa konkret choć ja jestem zwolennikiem białych dodatków :banan:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

O matko jakie wielkie nie no ciut przekraczają mój budżet a tarcze chce mieć nowe i klocki też :wink: a do tych jeszcze trzeba wymieniać półosie już mam za dużo auto wymodzone starczy 312mm będzie ok tylko te jarzma muszę zdobyć nie wie ktoś ile to kosztuje ? I gdzie zaginą ten temat o swap-owaniu z 288mm na 312mm ?

A ty ryba jak tak dalej będziesz mi mody podsyłał to 2 czteropak ci kupię :naughty: Za lusterko już masz na następnym spocie ci wręczę :hi:

Opublikowano
  • Autor

bedziemy pic.:naughty::naughty: