Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było... :decayed:

Athek nie dzwoń nawet do mnie bo nie odbiorę - za dużo mam na głowie :facepalm:

Luki gratuluje wycieczki :kox:

Siara ta osłona z drugiej aukcji jest taka jak u mnie ale jak pomodzisz to może i do Twojego podejdzie :naughty:

Opublikowano

Loko witamy z powrotem :hi:

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Pany jak się nazywa ten koleś co sobie zrobił niebieskie RS B5 Sedan i miał brata z pomarańczowym RS B5 Sedan bo pilnie poszukuje zdjęć w dobrej rozdzielczości tego niebieskiego potwora pomoże ktoś ? :hi:

Opublikowano

A dziś jak wracałem z pracy to widziałem granatowe b7 w karawanie na klubowych KLI. Kto to?

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ----------

Audi A4 2004 Kraków ? Tablica.pl :decayed:

Opublikowano

Polak potrafi Audi B6,5 :)

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano
Opublikowano

Luki gratuluje wycieczki :kox:

LOKO thx :hi:

Opublikowano

Panowie czy na lopacie z a6 et45 bedzie u mnie siedzialo rowno z rantem czy tez sie schowa ? Moze kojarzycie czy ktos na takich parametrach jezdzi ?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A jaka jest szerokość felgi? Przy 8" i ET 45 pasowały by dystanse 10mm

Opublikowano
Panowie czy na lopacie z a6 et45 bedzie u mnie siedzialo rowno z rantem czy tez sie schowa ? Moze kojarzycie czy ktos na takich parametrach jezdzi ?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Schowa się . Szukaj czegoś z mniejszym ET najlepiej 35. :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Pany jak się nazywa ten koleś co sobie zrobił niebieskie RS B5 Sedan i miał brata z pomarańczowym RS B5 Sedan bo pilnie poszukuje zdjęć w dobrej rozdzielczości tego niebieskiego potwora pomoże ktoś ? :hi:

Kamil chyba chodzi Ci o kolesia: http://a4-klub.pl/members/kasku22-5001/

Opublikowano

Kamil chyba chodzi Ci o kolesia: http://a4-klub.pl/members/kasku22-5001/

Dzięki już znalazłem wczoraj Nosba i on prowadził wątek z tym RS4 foty konkretne :slina: i od razu pulpit ożył :naughty:

Opublikowano
  • Autor
A dziś jak wracałem z pracy to widziałem granatowe b7 w karawanie na klubowych KLI. Kto to?

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ----------

Audi A4 2004 Kraków ? Tablica.pl :decayed:

BAU-GIPS z Biegonic.widziałem ja kilka razy.maja wiecej audi w firmie.

Opublikowano

No wiem ale Zemis mi dobrą aukcje podesłał i właśnie mają ET45 i co jeszcze laska mi dosłała resztę zdjęc bo koles za granicą i wyszło że jedna spawana ale nie dużo pojade jej po cenie i to ET45 scierpie nawet, Jarek a co do NAVI to złapała 8 satelit trzymała pozycję ale na zegarach dalej OFFROAD napisz mi gdzie ten kabelek muszę podpiąć z masą bo potrzebuję na przyszły tydzień NAVI

Opublikowano

Podaj na pin 17 kosztki 26 pinów. W tygodniu wyjąłem swoje mfd i sprawdziłem kable w adapterze. Możesz też zmienić zasilanie. Najlepiej podepnij pod cienki czerwony kabel wychodzący ze stacyjki, jak zdejmiesz obudowę to go dobrze widać.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/fotele-sport-b6-soul-262830/

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

patrzyłem na niechyba wczoraj.:naughty:

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

chłopaki ile jest kilometrów ze sacza do warszawy?(powiedzmy ze do wlotu do warszawy)i któredy jest najlepiej jechac?