Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
img20130223122409.jpg
  • Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1125516864ddsczl.jpgimgp9623.jpg1125516815mpj3xl.jpg
Opublikowano
No wiem ale Zemis mi dobrą aukcje podesłał i właśnie mają ET45 i co jeszcze laska mi dosłała resztę zdjęc bo koles za granicą i wyszło że jedna spawana ale nie dużo pojade jej po cenie i to ET45 scierpie nawet, Jarek a co do NAVI to złapała 8 satelit trzymała pozycję ale na zegarach dalej OFFROAD napisz mi gdzie ten kabelek muszę podpiąć z masą bo potrzebuję na przyszły tydzień NAVI

Takie cudeńka ze zdjęcia są u nas za 500 zł rozmiar 18 :hi:

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

:hi:

Opublikowano

HE czikita na 18 :D fajna sprawa :naughty:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

Nie kupiłem ale znajomy mechanik ma takie za 500 zeta z tym że koledze gadał 400 mi powiedział 450 a znowu wysłałem kolegę do nich to powiedział 500 :grin:

---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Więc z każdym dniem cena rośnie :facepalm:

A ja jak miał bym brać takie jednoczęściowe to od S4 i to rozmiar 17 bo na 17 mam opon od ch. . koło domu :wink:

Opublikowano
HE czikita na 18 :D fajna sprawa :naughty:

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

Nie kupiłem ale znajomy mechanik ma takie za 500 zeta z tym że koledze gadał 400 mi powiedział 450 a znowu wysłałem kolegę do nich to powiedział 500 :grin:

---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Więc z każdym dniem cena rośnie :facepalm:

A ja jak miał bym brać takie jednoczęściowe to od S4 i to rozmiar 17 bo na 17 mam opon od ch. . koło domu :wink:

Kolego sprawdził byś czy one proste bo za ta kase :naughty: pomalować i do audi jak nie jedzie to niech chociaż wygląda:naughty::naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

JA bym brał ale Dixon mówił że 18 to zło i go słucham :wink: bo czika na moich ciężkich BBSach już nie chce jechać a 18 by ją zabiły a z tego co widziałem felgi proste wystarczy odmalować i można ciupać :wink: kupił bym sobie je jako zimówki na zimę ale mam inne wydatki hamulce ważniejsze:facepalm:

Opublikowano
JA bym brał ale Dixon mówił że 18 to zło i go słucham :wink: bo czika na moich ciężkich BBSach już nie chce jechać a 18 by ją zabiły a z tego co widziałem felgi proste wystarczy odmalować i można ciupać :wink: kupił bym sobie je jako zimówki na zimę ale mam inne wydatki hamulce ważniejsze:facepalm:
Czemu zło 18?
Opublikowano

Auto słabe nie chce jechać a i na dziurach trzeba uważać i to konkretnie no i opony na 18 drogie więc 18 fajna sprawa jak ktoś majętny i stać mnie nie stać puki co :kwasny:

Opublikowano

Ja po zmianie to tylko czuje uklad kierowniczy zeby mi auto slablo to nie zauwazylem

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

a ja jak na razienaok 30% mam nagrany gwint.negocjacje trwaja.moze sie uda ze za dwa tygodnie bede go miał.:naughty:

Opublikowano
Ja po zmianie to tylko czuje uklad kierowniczy zeby mi auto slablo to nie zauwazylem

Chłopie jak ty masz ze 170 koni to nie poczujesz :wink:

Opublikowano
  • Autor

190 ps jak sie nie myle:grin:

Opublikowano

Ja przy zmienie z 195 na 225 szerokości opony poczułem. Ale szybko to można naprawić robiąc program :)

Teraz też czekam na letnie koła. I albo będzie sam program, albo turbo ASZ + program. Ogólnie to podobno pompki w AXR maja potencjał na 180PS :)

Opublikowano

Kamil ile Ty masz koni u siebie?

Opublikowano

101 było jak do tej pory z tego co wiem :wink:

Jarek dobrze prawisz- pompki+ turbo+ IC + program sensowny i możesz do Mike'a startować :naughty:

Opublikowano

190 ps jak sie nie myle:grin:

:slina:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

Kamil ile Ty masz koni u siebie?

No właśnie tego nikt nie wie dokładnie :doh:

Bo mam IC wielki z przodu , wyciętego kata i czipa na ile to już sam nie wiem ponoć 140 - 145 wiem tyle że afn po czipie na 130 odjadę bo nieraz startowali do mnie :wink:

Opublikowano

Widzę że konie przybywają :naughty:

Opublikowano
Ja przy zmienie z 195 na 225 szerokości opony poczułem. Ale szybko to można naprawić robiąc program :)

Teraz też czekam na letnie koła. I albo będzie sam program, albo turbo ASZ + program. Ogólnie to podobno pompki w AXR maja potencjał na 180PS :)

No właśnie ja też poczułem :kwasny:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

Widzę że konie przybywają :naughty:

U mnie tyle to już chyba ponad rok bryka także mi nić puki co nowego nie wpadło choć planuję od dawna ale czika mi się sypie i niema kiedy zaszaleć bo zaraz coś wyskoczy nowego ale styl mojej jazdy tak już ma niestety że koszta są :kox: i będą choć po sprężynach obniżających może się uspokoję trochę :naughty:

Opublikowano

Ja mam 90 i na 15" nie jechało, i na 18" nie jedzie:grin:, a teraz jak zakładam zimowe to tak jakbym chipa zrobił:polew: