Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będę będę możliwe że jeszcze jakaś a3 wpadnie :]

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nic się nie zmienił :grin:

Crisu odebrałeś felgi? Przywieź jedną

nie miałem czasu:facepalm: w tym tygodniu odbiore. na pewno.:kox:

Opublikowano

Wezmę od Ciebie 18 jak w promocji przeszczepimy Twojego AVFa :decayed:

---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

:naughty:Audi S4 B5 zderzak tył sedan (3033336283) - motoAllegro

Opublikowano

Michał nie kompleks :facepalm: porównał bym swojego z kimś innym, bo w gronie A4 ostatnio mody leżą. Jedynie ty i Adam działacie, a Adam nawet grubo, dixon może się czuć zagrożony jeśli chodzi o najlepsze wnętrze B5.

Opublikowano

Ja sie caly czas nosze ze skora do a4 bo przy dziecku to materialy trzeba co chwila prac a skora jednak lepiej to zniesie musze w gorlicach podrazyc temat opchne fele to moze sie zdecyduje

Opublikowano
  • Autor

e to bedziesz łowił.

---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ----------

ja będę :wink: młody ma być :naughty:

Chyba matizem :kox:

:grin::grin: ja załozylem zpowrotem zimówki.:grin:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ----------

to jak juz ma byc spot golfów to brat potrzebuje lampy przednie jakies w miare ładne i tanie do golfa 3.jarek poszperał bys tam na twoim forum.

Opublikowano

tylko niech nie zapatrzy się na twoje tylne. Do III to najlepiej seryjne z GT 2xH1.

Opublikowano
  • Autor

ja mu codziennie powtarzam ze wstyd golfem jezdzic,:decayed::decayed:ale wy macie inny gust.:decayed::grin::grin:

a po drugie to pytam czy poszukasz cos a nie na jakie sie ma zapatrywac.

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

aha jak chcesz to namówie go zeby kiedys przyjechał nim na spota to moze nie bedzie ci tak smutno.ale to ja wtedy nie przyjade bo wystarczy nam 1 gofer.:grin:

Opublikowano

A ja myślałem że wstyd to jest jeździć A4 w pustaku i odpustowych ledach. Kiedyś ten temat już chyba poruszaliśmy? Co do szukania lamp to chyba każdy może wejść na forum albo allegro i znaleźć, to co dla mnie jest promocją dla innych może być drożyzną.

Opublikowano
  • Autor

no ale siedzisz na forum to mozesz wychaczyc jakas okazje.na alegro sa.wiec w ostatecznosci bede tam szukał.jest duzo golfiarzy którzy wymieniaja lampy na chocby jakies ksenonpodobne a takie oddadza za grosze.

Opublikowano

Niema jak drogówka na Piłsudskiego :doh: uważajcie w tych je.. Mostkach :facepalm: bo prawko przy mojej jeździe idzie stracić w 5 minut poza wysepki :kwasny:

Będę zmarniały bo zmarniały ale będę . Wbije też Paweł ze srebrnej A6 c5 :naughty:

Więc zgraja będzie konkretna :naughty:

Opublikowano

Kur... duzo kudzi ma byc to jak zwykle ja musze po swiecie sie szlajac:/

Opublikowano

Dzisiaj wypatrzyłem nowy mod do audi ciekawe czy do VW jest takie. Bezpieczeństwo ponad wszystko :) czwarte światło stopu.

u7ypavu2.jpg

Opublikowano

Jaro - zapatrzyłeś się na te światełka na tablicy - nawet nie wiedziałeś jak wjeżdżam :wink:

Opublikowano
  • Autor

KGR.:grin:

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

podswietlany znaczek oooo widziałem.:grin:

Opublikowano
Jaro - zapatrzyłeś się na te światełka na tablicy - nawet nie wiedziałeś jak wjeżdżam :wink:

A foty robiłem.

Opublikowano

jak tam po spocie ile aut bylo?:eusathink:

Opublikowano
Michał nie kompleks :facepalm: porównał bym swojego z kimś innym, bo w gronie A4 ostatnio mody leżą. Jedynie ty i Adam działacie, a Adam nawet grubo, dixon może się czuć zagrożony jeśli chodzi o najlepsze wnętrze B5.

Oj Jarek w złym momencie to powiedziałeś bo właśnie znów będę miał sprawę do Ciebie bo w a4 nie leżą tak mody jak myślisz:naughty: heh a co do wnętrza Adama sam próbowałem coś mu znaleźć w de w tym temacie ale tam niestety też rarytasowy towar Im więcej recaro w b5 tym lepiej:wink:

Opublikowano

To kolega macka co mial czarna b6 w automacie jak sie nie myle to na dojazdowej ma zaklad jezeli to on to swiezy kolo