Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie, tu są tylko poduszki z gwintem, ten co ja chce jest na Allegro za 2900 albo trochę lepszy za 3400

coś się bedzie działo:whistling:

może na przyszły sezon, póki co f*ck air ride i'm gwinted :grin:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

ale chodziło mi o to:

VW Audi Seat zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3458668262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ewentualnie o to:

Seat Audi VW zawieszenie pneumatyczne air-RIDE (3480892112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale jak coś to pewnie to drugie :decayed:

no też mi ta drugaa opcja nie daje spac, ale póki co cała wolna kasa w dom idzie:whistling:

domyślam się, ale i tak masz ogarnięte wszystko na cacy, ja muszę pomyśleć o nowym kole i lakierze, środku i paru drobnostkach :grin:

Wolant silnik modz lakier po zimie zrobisz :naughty:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

się zobaczy :naughty:

pamięta ktoś wątek o immo :kwasny: bo mnie to irytuje już :facepalm:

Opublikowano
Wolantt no te felgi co masz na aucie 16 ciemne nooo

narazie siedzą na aucie... a jak coś to raczej zostaną na zime do końca :wink: skąd pomysł, że sprzedaje :eusathink:

na zimę to mogę Ci w rozliczeniu moje dać + malowanie i jakaś może dopłata, te biedrony

Opublikowano
Wolantt no te felgi co masz na aucie 16 ciemne nooo

narazie siedzą na aucie... a jak coś to raczej zostaną na zime do końca :wink: skąd pomysł, że sprzedaje :eusathink:

na zimę to mogę Ci w rozliczeniu moje dać + malowanie i jakaś może dopłata, te biedrony

Zobaczymy nie mówię NIE :)

Opublikowano

IMAG0274.jpg

a co powiecie na to?

Opublikowano

Mercedes A250 Sport - Adrenaline Motorsport.

---------- Post dopisany at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

Ładny wynik zetorka. Co zmieniałeś w silniku?

Opublikowano

No widzę modzicie ładnie :naughty:

---------- Post dopisany at 01:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ----------

Natala mnie zabije jak wam film pokaże nie jest to szczyt moich możliwości montażowych ale chyba lipy niema :wink:

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:32 ----------

Jeszcze Natalia go nie zaakceptowała więc pewnie go będę musiał kasować ale puki co lukajcie na to oscarowe dzieło he he czekam na opinie :grin:

Opublikowano

Statyw by Ci się przydał..albo mniej alkoholu :grin:

Szkoda że w Starym nic nie skręciłeś :decayed:

Najlepsze jest to foto na krawężniku z czarnym cieniem dołem: "Oszukać przeznaczenie 15 - klątwa powraca" - na krawężniku przyszłe ofiary klątwy tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej kolejności :eusathink:- upiornie się zrobiło :grin:

Opublikowano

Statyw mi się zacinał i to widać że musiałem się z nim mocować żeby przesunąć ale z następnego spota już będzie i lepszy aparat i statyw ulepszony :wink:

A w Starym co miałem kręcić jak spoty są w nowym by ludzie jechali do Starego po zatym musiałem oszukać przeznaczenie bo cienie są i lepiej z daleka od domu kręcić :polew:

Opublikowano

W starym na VAGu w sensie :grin: Statyw masz na rękę czy na ramię? no i jakaś deskorolka albo hulajnoga by się przydała żeby przejazdy płynne były :decayed:

Ciekawe kogo pierwszego dopadnie "przeznaczenie..." :decayed:

:grin:

Opublikowano

E wtedy to myślałem żeby poskładać czikite do kupy he i żeby lakier wysechł :naughty:

A na desce jeździłem swego czasu więc przejazdy będą :wink:

Statyw na ziemie to był statyw od mojego CANONA :kox:

Opublikowano

"HeHeHeHe Spier*****" końcówka mocna;p

Opublikowano

Już jest zmieniona bo nasza kochana Natalia życzyła sobie nową wersję tak jak przewidziałem ale tą też musi akceptować bo będzie draka :wink:

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

Oto nowa wersja z akceptacją Natalii naszej kochanej :naughty:
Opublikowano

Spoko wyszło tylko te wulgaryzmy :rant:. Ech ta dzisiejsza młodzież

:grin:

A ktoś jeszcze znalazł jakieś foty z Inwazji? Może na forum golfa? Też by coś fajnego skleił :naughty:

Opublikowano

Ja tam nie wiem co się dzieje na forum golfa wole AUDI :wink:

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

Na 2 filmie już jest bez tego wesołego zakończenia :wink:

Opublikowano
Już jest zmieniona bo nasza kochana Natalia życzyła sobie nową wersję tak jak przewidziałem ale tą też musi akceptować bo będzie draka :wink:

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

Kamil, ogarnij jakieś porządne dolly i coś z tego bedzie:wink:

Opublikowano

Kamil, ogarnij jakieś porządne dolly i coś z tego bedzie:wink:

Wel jakieś czikity do teledysków poco starczy nam Natalka piękna zgrabna , powabna i jeździ audi skarb nie kobieta :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ładnie mnie kamil wyciąłes z filmu.:grin: