Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOKO a może Ty mi wypozyczysz XR? :D czy sprzedana już :D

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po pierwsze nigdy LPG nie widziała więc koszty by Cię zrujnowały :decayed::grin:

A po drugie 8.10.2013 pojechała gdzieś pod Opole i już nie wróciła...została mi po niej tylko mała (ale nie bardzo mała :decayed: ) kopka zielonych banknotów :kox:

A może SAXO 1.4 ale bez eLPidżi? - jeśli się jeszcze nie sprzedało to Ci zadzwonię :thumbup1:

Opublikowano

Po pierwsze nigdy LPG nie widziała więc koszty by Cię zrujnowały :decayed::grin:

A po drugie 8.10.2013 pojechała gdzieś pod Opole i już nie wróciła...została mi po niej tylko mała (ale nie bardzo mała :decayed: ) kopka zielonych banknotów :kox:

A może SAXO 1.4 ale bez eLPidżi? - jeśli się jeszcze nie sprzedało to Ci zadzwonię :thumbup1:

saxo może być pod warunkiem że belka mnie nie zabije i ma to jeszcze trochę blachy no :P

Opublikowano

Piotrek wymieniony komputer sterujący w G40...mechanior mi dzwonił ze zapiendala, kupiłem wnętrze ori do niego i z dwóch muszę złożyć jedno...nie ma ktoś dobrego tapicera do tego typu spraw?

Opublikowano

Z zewnątrz była naprawdę ładna, bagaj obspawany napewno ze 2-3 lata temu ale teraz pod spód nie wchodziłem... belka nie wiem jak więc jeśli jeszcze jest to Ci dam znać co za co i jaki hajc :decayed:

---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ----------

Piotrek wymieniony komputer sterujący w G40...mechanior mi dzwonił ze zapiendala, kupiłem wnętrze ori do niego i z dwóch muszę złożyć jedno...nie ma ktoś dobrego tapicera do tego typu spraw?

Napewno w łącku za biedroną jest kolo i podobno całkiem fajnie robi - mi robił mieszek i gałę do A4 i wyszło naprawdę fajnie ale to nie całe wnętrze :wink:

Opublikowano

mhm....no mysle ze w grudniu będę miał to G40...i trzeba isc dalej...

Opublikowano
mhm....no mysle ze w grudniu będę miał to G40...i trzeba isc dalej...

Grudzień już w niedzielę... :decayed:

Opublikowano

Szkoda ze to nie jest do sedana sufit...

Opublikowano

Wiesz, że jakby był do sedana, to bym go tu nie wrzucał :grin:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Jarek,to Ty mnie śledziłeś do Łącka? Widziałem, że lampa b8 za mną jedzie ale nie poznałem

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ----------

400671_10151601243146350_1715249731_n.jpg

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

1397661_760449483970708_789144749_o.jpg

Opublikowano

[h=5]WIELKIE ODLICZANIE FILM ZE SPOTA JUŻ SIĘ ŁADUJE NA SERWERY KOŁO PÓŁNOCY BĘDZIE NA PEWNO ! :naughty:[/h]

---------- Post dopisany 30-11-2013 at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany 29-11-2013 at 23:20 ----------

Opublikowano

Kamil filmik fajny ale musisz walnąć coś na ustabilizowanie ręki :drunk:

Opublikowano

Ale to co tak siepało to kręcił Prezes Krzysztof zresztą nawet widać jak zbliżenia robi na c6 Pawła i swoje b6 ale oczywiście jak doktor zaleca to łyknę :drunk:

---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

Osz w pytę musiałem kliknąć żeby YT poprawił obraz i widzę że go ostro zgrzebła z tym siepaniem :facepalm: dużo gorzej wygląda niż umnie na dysku ale chyba w montażu zrobiłem dość sporą ewolucję co nie bo porównując do 1 jest różnica :wink:

Opublikowano
:drinks:
Opublikowano

Mało ramek klubowych .

Opublikowano
  • Autor

'' a spoty w sączu są porównywalne ze spacerem po auto złomie za częścią''

cytat jednego z forumowiczów.

http://a4-klub.pl/members/tomilla0o-66083/

---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

zna go ktos?:grin: