Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak sa w dobrym stanie to bym sie skusił.jeszcze jak by miały czarny srodek:slina:

A ile to roboty zapytaj Wolantta

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wiem.tylko zeby nie parowały potem.ty je bedziesz miał?

Opublikowano

Ma ktoś kondensator samochodowy ?

Opublikowano

prezesi nie dziala mi wskazowka od temperatury myslalem ze to termostat ale oba weze sa cieple sa jakies czujniki od temperatury jak tak to gdzie one sie znajduja i czy sam dam rade je wymienic w warunkach domowych

Opublikowano

Ja mam 1F ale nie montowany jeszcze...

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Myślę, że w tygodniu już tak

Opublikowano

jaki silnik? poza tym że tdi ;) jak cokolwiek umiesz zrobić z własnym autem to raczej dasz radę. jak coś pisz na pw

Opublikowano

silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegos mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed:

Opublikowano
  • Autor
silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegos mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed:

sprawdz czujnik temperatury cieczy chłodzącej.powinien byc na krućcu wychodzacym z bloku silnika.mogła sie wypiąć wtyczka lum moze nie stykac.

Opublikowano
silnik to AVG 110km a autko mam od niedawna dlatego jesli jestem w stanie sam cos zrobic to probuje a jak nie wiem wole jechac do jakiegoś mechanika zeby jeszcze nie pogorszyc:decayed:

czasem są 2 czujniki, jeden masz na wyjściu (króćcu) tym po prawej silnika (stojąc przed autem) a drugi za silnikiem nad skrzynią. najlepiej podpiąć pod vag i sprawdzić co go boli.

Opublikowano

dzieki chlopaki:drinks: sprobuje popatrzec tak jak mowi ryba jesli nic to nie pomoze to zostanie tylko podjechac do mechanika i podpiac pod vag

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Ale masz na sprzedaż czy mógł byś pożyczyć bo mnie interesuje kupno kondensatora i od razu mnóstwa grubych przewodów bo robię już konkret bebechy na wierzchu i ma to grać jak powinno już 3 lata temu :hi:

KUPIĘ kondensator samochodowy i kilka grubych przewodów pod instalację ma ktoś ?

Opublikowano
  • Autor

Ale masz na sprzedaż czy mógł byś pożyczyć bo mnie interesuje kupno kondensatora i od razu mnóstwa grubych przewodów bo robię już konkret bebechy na wierzchu i ma to grać jak powinno już 3 lata temu :hi:

KUPIĘ kondensator samochodowy i kilka grubych przewodów pod instalację ma ktoś ?

napisz do niego http://a4-klub.pl/members/miro1983%40vp.pl-25152/

on chyba miał jakies graty do caraudio

Opublikowano

Ryba z lampami jest trochę zabawy :) ja je skleilem klejem do szyb i nie parują ale pasuje mi je jeszcze raz rozebrać i nie wiem czy mi sie uda bo klej trzyma mocno :/ zobaczymy w każdym razie teraz je skleje na silikonie :)

Opublikowano

Łukasz robiłeś już JB w iOS7?

Opublikowano

Pierwsze mody siadły zaraz będą zdjęcia :hi:

Nie chce ktoś kompa do afna po czipie ?

Opublikowano

Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś?:wink:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś?:wink:

canon eos 1000d:decayed:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Canon Eos 450Digital Nie wyhuśtany stan praktycznie fabryczny bardzo mały przebieg ale beirz 500Digital bo ma nagrywanie filmów a 450 jeszcze nie ma :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Nie wyhuśtany stan praktycznie fabryczny bardzo mały przebieg :kwasny:

siostra kupiła go nówke w sklepie ,zrobiła pare zdjec(ok 1000)i przekazała go w moje rece.:decayed: