Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ryba z ciekawości bo wcześniej nie zauważyłem tematu...w jaki ten aparat się wyposażyłeś?:wink:

Nie wyhuśtany stan praktycznie fabryczny bardzo mały przebieg :kwasny:

siostra kupiła go nówke w sklepie ,zrobiła pare zdjec(ok 1000)i przekazała go w moje rece.:decayed:

Stan bardzo dobry myślałem że to 450D bo to ta sama połka po prostu każde lustro canona jak nowe i nie dowalone to foci aż miło :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

dokladnie :grin:

Opublikowano

pierwsze modły to były w drodze po nią jak była wyprawa a kolejne dziś u Pawła jak robił przegląd i listę części do wymiany ale wymodliłem :wink:

Opublikowano
pierwsze modły to były w drodze po nią jak była wyprawa a kolejne dziś u Pawła jak robił przegląd i listę części do wymiany ale wymodliłem :wink:

co to za sztuka? rzuć fotką:wink:

Opublikowano

co to za sztuka? rzuć fotką:wink:

Brzydka Gęś ale Full opcja he no prawie bo dziś miała siąść kiera wielofunkcyjna ale się nam odwidziało bo brzydka była i transakcja nie doszła do skutku :hi:

A właśnie mam 2 kierownice z S4 do sprzedania Listwy drzwiowe i felgi 15 z oponami zimowymi zamienię na 16 z dopłatą bo mi heble 312 nie wejdą też by już dziś siadły :facepalm:

a i szukam przewodów grubych do kondensatora itp najlepiej stare bo najlepsze :hi:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Opublikowano

Coś Ty od Ryzyka auto kupił ?

W końcu Full opcja jak Maybach to nie jakaś padaka jutro kolejne foty nawróćcie się grzesznicy :naughty:

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

SIARA RYBA macie te lampy jeszcze przednie bo bym łykał ? ? ? :hi:

Opublikowano
  • Autor

kamil czy ty bys mógł pisan normalną czcionką.nikt tu nie jest slepy.na razie sie nic nie zmieniło i bede je brał.

Opublikowano

Bo chłop mi wciska droższe w igła stanie a kryzys idzie i trza oszczędzać :grin:

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ----------

cw0v.jpg

Do opylenia mam:

2 takie kierownice skórzane , Listwy Dekory środka , mieszek skórzany beigów , Licznik bez fisa , LISTWY drzwiowe dolne 4 sztuki w dobrym stanie.

Jeszcze zapalniczke popielniczke wydech schowek tylne znaczki A4 1,9tdi i co kto jeszcze chce o kratki nawiewów też a i Kompa z AFN po programie oraz tylne światła polift .

Opublikowano

Dawad więcej fotek;)

Opublikowano

Ale chyba nie żółta????:facepalm:

Opublikowano

Kierownica puki co czarna nie ŻÓŁTA :jerk:

Opublikowano

Wrzucaj foty nie gadaj

Opublikowano

nic dziś nie modziłem więc niema co wrzucać ale jutro już płyniemy z modami więc foty będą dodam że jeszcze mam na opylenie cały szyberdach wraz z elektroniką i podsufitką w stanie igła :hi:

---------- Post dopisany 09-01-2014 at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany 08-01-2014 at 22:52 ----------

GRIL RS na swoim miejscu ktoś reflektuje oryginalny GRILL w igła stanie ?

---------- Post dopisany at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.588242961266376.1073741837.537217136368959&type=3&uploaded=51

ZDJĘCIA ZE SPOTA :hi:

Opublikowano
  • Autor

zna ktos jakiegos speca co by mi wtryski sprawdził i kat wtrysku?

Opublikowano

GRIL RS na swoim miejscu

Jeszcze brakuje Ci kratek Rsowych w zderzak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

siara wiesz juz cos na temat lamp?