Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie puki-co nie są pchnięte, dziewice jeszcze bym powiedział. Dbam o nie jak tylko mogę :grin:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prace trwają:whistling:

DSC_0015.jpg

DSC_0002.jpg

Opublikowano

Muszę kiedyś wpaść do Was na spota ;-)

Opublikowano

Zapraszamy:wink:

Opublikowano

No panowie ja już cisnę na wtryskach Boscha 216 jest kopytko przy okazji wymiana szklanek regulacja pompy paliwa oraz wybieraków i na koniec darmowe czyszczenie komory :naughty:

Jak by ktoś chciał to mam do opylenie końcówki wtrysków Boscha z mojego AFNa :hi:

---------- Post dopisany at 14:24 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

wraz z miedzianymi podkładkami i kapturkami do regulacji ciśnienia wtrysków:hi:

4f9593ee4261.jpg

Opublikowano

Robert zapraszamy nawet w tą niedzielę :naughty: Może by się jeszcze Ślepy pokazał z batalionów :decayed:

A tak nawiasem mówiąc to może już pora wyjść z podziemi??? Pogoda sprzyja więc MM? Dyrektorze proszę podjąć męską decyzję

Opublikowano

Z mila checia wpadne ale w ta niedziele nie dam rady :-/ Raczej dopiero w maju :-/

Opublikowano
Robert zapraszamy nawet w tą niedzielę :naughty: Może by się jeszcze Ślepy pokazał z batalionów :decayed:

A tak nawiasem mówiąc to może już pora wyjść z podziemi??? Pogoda sprzyja więc MM? Dyrektorze proszę podjąć męską decyzję

Święte słowa . Kamil Ty żółta landryno zmień miejsce, wiosna już jest . Nie topili Cię dzisiaj :)

Opublikowano

Ok prezesy lud wybrał następny spot jest już pod Media no chyba że będzie padać :hi:

Opublikowano
  • Autor

Święte słowa . Kamil Ty żółta landryno zmień miejsce, wiosna już jest . Nie topili Cię dzisiaj :)

:grin::grin:

Opublikowano

To spot niedzielny pod MM jak pogoda dopisze i od razu sie tam zbieramy?:wink: kto sie wybiera?

Opublikowano

Jak się nic nie popie......li to będę :wink:

Opublikowano

Ma ktoś z was na płycie windows 8 64-bit lub pendrive ponad 25gb?

Opublikowano
  • Autor

w pierwszym poscie jest galeriaa sandecja wiec trzymajmy sie tego.:grin:jutro ma padac deszcz:grin:

---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

tomus bedziesz na spocie?bo pasuje podpiac moje audi pod aparature.:decayed:

Opublikowano
Ma ktoś z was na płycie windows 8 64-bit lub pendrive ponad 25gb?

Ja mam dysk 500gb wystarczy??:P

Opublikowano

Pogoda nie jest najlepsza na jutro mają być chmury i ma być zimno nie wykluczony deszcz więc zostańmy jeszcze na sandecji wrazie czego :hi:

Opublikowano

Jak ta chceta

Opublikowano

Dobra pany moje pogodynki dały D... pogoda bardzo ładna więc spotykamy się pod media gdyby się pogorszyło to wracamy do kretowiska :hi:

Opublikowano
:hi: