Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja ostatnio spotkałem niezłego ulepa :grin:

IMG_5239.jpgIMG_5240.jpg

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gość jest z Rajbrotu, i jest zarejestrowany na forum:wink:

Opublikowano

Nie tak dawno wisiało to auto na olx ale chyba się nie sprzedało, ciekaw jestem dlaczego:decayed:

Opublikowano

Air Ride Audi A4 B5 Koronowo Air na opylenie :hi:

---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.690760887681249.1073741863.537217136368959&type=1 2 paczka zdjęć od prezeski !

Opublikowano

Raczej był, Ten co nim jeździ mieszka kawałek za Łąckiem. Ale sądząc po stylu jazdy nie potrwa to długo :grin:

Opublikowano

Raczej był, Ten co nim jeździ mieszka kawałek za Łąckiem. Ale sądząc po stylu jazdy nie potrwa to długo :grin:

no to pewnie sprzedał:wink:, szacun dla kupującego:grin:

Opublikowano

Podjarany jaki to piękny wóz kupił... Fajną ma skórę w środku i gałę z krawata, Na zewnątrz brak listew środkowych, zaszpachlowane i całkiem to wygląda

Gładki zderzak z tyłu też,z dokładką z b7 :eusathink: gdyby nie 2 kominy...... Sory Kamil :wink: ja tam wolę oem

Opublikowano

Spoko prezes ja mam 4 kominy i A8 4.0TDI też :grin: a nie jakieś 2 :wink:

Opublikowano

Zerżnął z mojego auta no :grin:

Widzę RS się nie sprzedał w całości to gonią po kawałku eh i wszystkie mody na ten miech poszły się rypać bo Siara pyknął linkiem do RSowych gratów :slina:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pykaj częściej takimi linkami a jak byś mógł to jeszcze Recarosami :wink:

Opublikowano

Po ostatnim spocie stwierdziłem że to nowe miejsce jest beznadziejne:wink: pod Gołąbkowicami co drugi tydzień? jak tam z samochodami w weekend?

Opublikowano

o 16 jest jeszcze sporo aut, ale ludize parkują bliżej wejścia do tesco, także pod płotem powinno być miejsce, ale frekwencja tutaj duża to chyba kto pierwszy ten lepszy :decayed:

Opublikowano

może warto spróbować i zobaczyć jak tam będzie...zdjęcia na pewno byłyby ciekawsze , mam na myśli ujęcia z góry:wink:

Opublikowano

Nie sr** prezes Maciek i Sławek na gwintach tam wjeżdżają pierwsze 2 miejsca są bez dziur a oni stają na 5 i 6 :hi:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

Nie ma się co pchać w miejsce z którego nas wywalili kiedyś swój honor trzeba mieć :wink:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Red przechrzczony na smerfetkę :naughty: 18 to jednak małe fele ale picze ciężkie jak nic 15 kucy poszło się rypać :kwasny:

k99ts7.jpg

Opublikowano
  • Autor

za chwlie bedzie tak ze czesc bedzie sie spotykała przy tesco a czesc przy sandecji a jeszcze inna czesc przy MM.:doh:wy to sie okombinujecie.letnie spoty były przy MM a zimowe pod sandecją i tak mogło zostac.a nie ciągłe zmiany.:kwasny:robi sie coraz wiekrzy burdel.:hi:

---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

Nie sr** prezes Maciek i Sławek na gwintach tam wjeżdżają pierwsze 2 miejsca są bez dziur a oni stają na 5 i 6 :hi:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ----------

Nie ma się co pchać w miejsce z którego nas wywalili kiedyś swój honor trzeba mieć :wink:

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Red przechrzczony na smerfetkę :naughty: 18 to jednak małe fele ale picze ciężkie jak nic 15 kucy poszło się rypać :kwasny:

http://i58.tinypic.com/k99ts7.jpg

ja pierd...:facepalm:

Opublikowano

Tak wiem ni w d*pę ni w oko ale miałem do wyboru kupić czarne albo niebieskie nie na widzę czarnych więc wybór prosty farbę już mam białą więc nie długo będą śnieżynki :grin: